cocuk isci 

kapat
  1. emek gücü olarak çocukları kullanan kokuşmuş zihniyetin, iş kaynağıdır.
    (bkz: zorla calistirilan cocuklar)
    #473814 (asiti kaçmış kola, 29.07.2006 13:50)
  2. "ucuz iş gücü" olarak görüldüğü için çalıştırılan çocuklara verilen isim. parklarda bahçelerde oynaması gereken çocukların eziyeti.
    #473842 (mimoza, 29.07.2006 13:58)
  3. (bkz: feodalizm)
    #473982 (beter bocek, 29.07.2006 14:49)
  4. (bkz: nike)
    #1300440 (mydonoser, 13.02.2007 21:22)
  5. cocuk isciligi ile mucadele cabalarindan biri icin ;

(bkz: ipec)
    #1300458 (zefre, 13.02.2007 21:24)
  6. (bkz: william blake) (bkz: the chimney sweeper) (bkz: the songs of innocence and experience)
    #1300489 (veritas, 13.02.2007 21:31)
  7. sayısı dünyada yaklaşık 200 milyon civarındadır. ülkemizde ise bu sayı 4 milyon civarında. rakamlar dehşet boyutlarda ve bunu önlemek için yürütülen tüm çabalar bu rakamları görünce hiçbir işe yaramıyormuş gibi geliyor...
    #3589364 (fatal, 27.06.2008 17:41)
  8. kanunlarda 14 yaşında gün almış 15 yaşına basmamış olan işçidir. kanuni olmayan durumda ise artık işin niteliğine göre allah ne verdiyse 7 yaşını dolduran her çocuk çocuk işçi niteliğini taşır.
    #3701552 (dusunenadam, 22.07.2008 12:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk isci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk isci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk isci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk isci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » papagan » hrant dink » bir feryadim var butonu » hakan sukur un isvicre ye attigi gol » sozluk yazarlarinin olum sekilleri » nevai bize menemen yapsin zirvesi » akp » judy ve uzunbacak » amat » son ses dinlenesi sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ballon d or » mustafa denizli » ne havalandirmaymis arkadas » pkk bahane para sahane » sabah » siddeti siradanlastirmak » tuhaf markalar » 25 m2 lik konut » biri bunu doldursun butonun kaybolmasi » natural born fuckers