cocuk hizmetci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hizmetci
  2. hizmetci kiz
  3. hizmetci ruhlu kadin
  4. hizmetci dedigin boyle olur
  5. hizmetci kiza lamba sildirmek
  6. tv dizilerindeki mutfak ve hizmetci tayfasi
  7. is yerinde stajyerlerin hizmetci ve usak olmasi
  8. usak yerine hizmetci calistiran insanlar
  9. bir tahrik unsuru olarak hizmetci kadin
  10. saraydan hatun alacaksan hizmetci de idare eder

© 2008 - uludağ sözlük

cocuk hizmetci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk hizmetci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk hizmetci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marlboro icen komunist » igrenc entryler » sozlukte vatani kurtarmak » dumur olaylar » sagorado » deniz konsimentosu » power b » yucel sayilar » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » sahsenem » happy birthday to you » hatirlamiyorum » 10000 ytl » kendinden bilmek » heroes » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sensizlik impossible » eyyubiler » sylar » tsk da reform ihtiyaci olmasi » tff ucuncu lig » m1 » dort x dort » seksbook » haberin yok oluyorum » rui pedro dos santos patricio » antu com » gundelik hayat teorileri » baris baris » solitude » petit beurre