cocuk filmi 

kapat
  1. 18 ocak'ta vizyona girecek olan fantastik-çocuk filmi.

http://www.cocuk-film.com
    #2792242 (shdwgrl, 05.01.2008 03:48)
  2. hayko cepkin in oynayacağı bir film.
    #2835227 (notrinova, 14.01.2008 00:46)
  3. başrollerinde hayko cepkin' in olduğu, ancak hiç konuşmayan bir karakteri canlandırdığı film. onur çakaloz abimiz koordinatörlüğünü yapmış ayıp olmasın diye gittik izledik. utancımdan adama '' aga iğrenç bir film yapmışsınız '' diyemedim. hayko cepkin' in mimikleri felan güzel, kullanılabilir bu adam. kurtlar vadisi' nde memati ölürse hemen alın bu adamı onun yerine. hayko polat' ın sağ kolu olsun güzel olur bacım. ne var ki filmin görüntü kalitesi, diğer oyunculuklar ve tuba ünsal' ın saçma oyunculuğu, aptalca bir senaryo neticesinde ortaya böyle amatörce çekilmiş zaman israfı bir film çıkıyor.

sinan çetin adına üzülüyorum. verilen 2 milyon doları acaba nereye harcamış merak ediyorum ? yazık. umarım hayko cepkin bundan sonra kendisine gelebilecek film tekliflerinde daha seçici olur. berbat, berbat bir film. hatta film bile değil. o derece..
    #2858102 (bay senarist, 18.01.2008 18:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk filmi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk filmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk filmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk filmi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » hank moody » erkekleri sinirlendiren seyler » mikael akerfeldt » cristiano ronaldo » yaran fotograflar » boxer » internet explorer » prodavat » immaterial » gotumuzle actigimiz basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » haftalik iddaa tuyolari » cherokee hair tampons » karanligin icinden » fingerbang » yakup pasa » sungur savran » friedrich wilhelm nietzsche » fordculuk » nevai bize menemen yapsin zirvesi » yaradanimiz medya