cocuk filmi gibi biraz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biraz cocuk kalsaydim
  2. cocuk filmi
  3. bir cocuk filmi olarak karayip korsanlari
  4. korku filmi ismi gibi yazilmis adres levhalari
  5. biraz su biraz yesillik her yer benim evimdir
  6. biraz kul biraz duman o benim iste
  7. kiz gibi cocuk
  8. pirlanta gibi cocuk
  9. yumurta gibi cocuk
  10. o ne oyle cocuk gibi denilesi kiz

© 2008 - uludağ sözlük

cocuk filmi gibi biraz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk filmi gibi biraz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk filmi gibi biraz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » disturbia » jean paul sartre » yol tv » bizden kacmaz kameralari » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » bekaret onemsizdir diyen erkek » ogretmen bakanligi » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » zehra vakfi » kurtlar vadisi pusu » all my loving » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » ask susturur » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hazreti ayse » folkearth » ergenekon u sulandirma plani » susannah york » babanin kriz var demesi » time to burn » turbanin altina giyilen bere » mustafa kemal ataturk » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » hayko cepkin » evrim teorisi » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » yaran baslik yonlendirmeleri » umut sarikaya tipi mutsuzluk » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan