cocuk dovmek 

kapat
  1. veletin söz dinlemediği anlarda onu ikna etmek için kullanılan metottur.ha siz sorarsanız resulcum ne dersin çocuk dövmek iyi midir kötü müdür diye ben elbette "evet iyidir hafız" derim.
    derim çünkü bende bu dikenli yollardan geçmişimdir..bir tokatın bir ton laftan daha akilane bir çözüm yol olduğunu iyi bilirim.bilmelisiniz, anlamaz çocuk bünyesi laftan, kıldan, yünden, tüyden.o koşmak ister, çağıldamak ister delicesine.dur dersin sallamaz sikine.
    işte böyle anlarda zopanın dayanılmaz hafifliği girer devreye.iki ucundan tutulup sertçe gerildiğinde bile bükülmeyen bir meşe zopası bu konuda sağlam bir yöntem olacaktır.
    #1303926 (resul balay olmak, 14.02.2007 18:43)
  2. (bkz: gücün ancak ona yetebiliyor, değil mi)
    #1303927 (hunlu, 14.02.2007 18:44 ~ 18:46)
  3. her nevi polemik yaratılır... kolay gelsin sözlük.. yanlış harekettir. ama yapılır eti senin kemiği benim şeklinde bir öğretmene emanet edilir hatta... bazı bencil bünyeler ise bizim başımıza geldi ohalde herkesinbaşına gelmeli şeklinde düşünürler buda dayağın bünyede yarattığı arızlardandır. geçici değil kalıcıdır.hatta ve hatta gülümserler bu kişiler biri şiddet gördüğü zaman. *
    #1303961 (handushka, 14.02.2007 18:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk dovmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk dovmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk dovmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk dovmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » gossip girl » emre aydin kulaklarin manisa » the killing » ust kattan gelen ohh ohh sesleri » yetiskin biri olarak oyuncak reyonunda dolasmak » thora birch » trakya universitesi » gorulebilecek en kotu ruya » iced earth » optimum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gazel » kizlarin birbirlerine askim diye hitap etmesi » tu kaka bana » barda » yakup pasa » arnavut cigeri » basliklari alt alta okumak » doktorlar ve muhendisler » avrupa yilin futbolcusu odulu » son ders ask ve universite