cocuk dogurmak 

kapat
  1. zahmetli olmalı,epey acılı,kanlı..
    ama ortaya çıkan ürün için değermiş..derler.
    #279185 (azorka, 26.05.2006 09:32)
  2. öyle hemen doğuramazsınız..
    önce karar vermelisiniz..şartlarınız uygunmu değil mi? bakabilecek misiniz? eğitebilip faydalı bir insan yapabilecek misiniz?...psikolojiniz uygun mu? buna hazır hissedebiliyor musunuz kendinizi?..tüm sorumluluklarını yerine getirebileceğinize emin olduktan sonra karar veriniz..
    sonrasında yapılacak işlemler belli.
    uygun baba modeli seçilir..hamile kalınır..* normal şartlarda 9 ay 10 gün sonra sancılarınız başlar..doğum gerçekleşir..
    tebrik ederiz artık annesiniz..
    #279195 (internettin, 26.05.2006 09:43)
  3. (bkz: mucize)
    #279366 (Confusedy, 26.05.2006 11:11)
  4. (bkz: erkeklerin asla yapamayacakları seyler)den birisi
    #279873 (ozkrm, 26.05.2006 14:01)
  5. Bir gün kendimi kaptırmış zaping fırtınaları estirirken televizyon karşısında bir an Discovery de dur dedi bişi...
    Bi baktım doğum anını veriyorlar, hiçbir sansür olmadan...
    -
    çocuğun doğduktan sonra benim kendime gelmem discovery juniorun ergenlik dönemine girmesiyle eş zamanlıdır neredeyse.
    -
    Anam nedir o öyle alien gibi, sonuçlarını ve getirilerini düşünmediğimizde doğum gerçekten çok iğrenç ve sancılı bişi.
    -
    Allah hatun milletine zeval vermesin...
    #984658 (nevada, 12.12.2006 10:19 ~ 10:20)
  6. kadının yaşayabileceği en heyecanlı olay...
    #984741 (angelina, 12.12.2006 10:59 ~ 14.12.2006 11:55)
  7. kadının yaşayabileceği en berbat olaydır. dokuz ay çektiğin yetmiyor bir de yetiştirene kadar 20 yıl çekeceksin. sanki işe yarayacak. ana babaya itaatsiz, asi, sorunlu bir tip. * de get. sonra da annelik kutsaldır, hedede hödödö. doğuracağın mesih mi ki kutsal olsun. ayrıca çocuk denen varlık bakire meryem gibi son derece asil ve temiz bir şekilde kendi kendine girmiyor karnına. hayvanlardan farksızsın yahu. * nesi kutsalmış.
    #1975669 (sosyalpenguen, 20.07.2007 23:44)
  8. yaratıcı olmak. allah 'ın bahşettiği mükemmel bir şey. can, kan, dünyanın en güzel sorumluluğu. *
    #2273224 (novakatinamite, 06.09.2007 17:16)
  9. bu dunyada yasanabilecek en guzel duygu. daha guzel bir duygu yoktur. bol zahmetli bir 9 ay sonrasinda sancilariniz baslar. isin en zor kismi budur aslinda. sular seller gibi terlersiniz , tam sanciniz hafifler - o arada 2 yudum bir seyler atistirilir- . karniniz actir cunku. ama atistirdiginiz seyleri daha yutamadan gene gelir sanciniz.

2 gun sanci cekmis biri olarak aklimda sancisi kaldi. sonra su gibi terliyorsunuz. hatta bir kisim kilolar ter olarak gidiyor diye dusunuyorum. sancidan mi bayilirsiniz , yoksa uyusturur mu bu agri hissi sizi bilinmez fakat ayilinca karniniz bos , yaninizdaki besik doludur. hemsire kucaginiza getirir eserinizi. onu ilk kucaga alis , ilk koklayis..

iciniz isinir.. dunyanin en guzel kokusunu siz kokluyorsunuz o anda. yok boyle bir duygu yeryuzunde.

dogurasi geliyor insanin.
    #2273263 (calemityceyn, 06.09.2007 17:22)
  10. bu dünyada özendiğim tek duygu. sana verilen candan bir başka can yaratabilmek. onu sevdiğin ile birlikte yapmak, büyütmek ve onun da başka canlara hayat vermesini izlemek..

kendi bedenime saygı duymamın tek nedeni. yarın öbür gün bir bebeğim olduğunda ona olabildiğince temiz bir beden sunabilmek yaşamdaki isteğim. bu yüzden sigara içmiyorum, nefsime yenilmedikçe * alkol almıyorum. evlilik dışı beraberlikler yaşamıyorum. sağlığıma dikkat ediyorum...

yaptığım-yapmadığım herşey bebek sahibi olmak için ödenen ufak bir bedel.

kişisel olarak bir bebeğe sahip olabilmem için gerçekleştirmem gereken tek şey evlenecek birini bulmak. ama o da çok şey aslında..
    #2273353 (serenitytheone, 06.09.2007 17:39)
  11. tanrının insanoğluna bahşettiği en büyük lutuftur. bütün anneler elleri öpülesi birer büyülü bahçedir.
    #2273642 (zaagortenay, 06.09.2007 18:25)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk dogurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk dogurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk dogurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk dogurmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1000inci entry yi neye girecegini sasmak » bayanlarin ciglik atarak yaptiklari isler » gazi osman pasa » cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » hebelehubele » gazze karanlikta bogazici ayakta » aysun kayaci » aykut canik » kotu haber verme taktikleri » sedat ergin » yuze carpan bir bardak suyla uyanmak » emperyalizm » kediye banyo yaptirmak » sezen aksu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mp4 24 » ahmet necdet sezer » kultursuz dinazor » kadinlarin goguslerinin tam arasinda kalan yer » huysuz virjin » tum sarkilari guzel olan albumler » allah var ne gam var » the national » yazarx com » gani ruzgar savata