cocuk dedigin cocuk yapiyor 

kapat
  1. kendini büyük sanan çocukların ağzından eksik olmayan cümle.

+: (18 yaşlarında bir genç): lan çocuk!
    -: ne diyon* abi sen? cocuk dedigin cocuk yapiyor!..
    +: aa inanmıyorum..
    -: inanma, kendimi bile kendim yaptım..
    +: (içinden: bir siktir git): hımm, adın neydi?
    -: ömer..
    +: hadi kaçtım ben sana gömer!..
    #3389280 (okey oynamayan dorduncu selim, 12.05.2008 21:45)
  2. -sen karışma, daha çocuksun.
    +çocuk dediğin eline çocuk verir.

şeklinde kapak niteliğinde bir sözdür. ben büyüdüm, üstüne ergen oldum, sevişgenim. ayrıca üreyebiliyorum, haberin olsun gibi anlamları barındırır. sakıncalıdır.
    (bkz: bunu evde denemeyiniz)
    #3590034 (rodcracker, 27.06.2008 20:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk dedigin cocuk yapiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk dedigin cocuk yapiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk dedigin cocuk yapiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk dedigin cocuk yapiyor. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » windows nt » welcome to the jungle » optimum » 100 feet » serhan sesen » katibim » bos bkz lari seytanin doldurma ihtimali » bangbross » gokyuzundeki yildizlari bkz zannetmek » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » prodavat » lakerda » alkislarlayasiyorum com » melih sular » act of love » kak » fram » ekmek 500 ykr dunku ekmek 350 ykr » tarla kizlari » cigerci naci