cocuk bulundu anonslari 

kapat
  1. salak ebeveynlerin eşşek kadar çocuğu kaybetmeleri sonucu yapılan anonslardır..
    #1918517 (4ever pvd, 12.07.2007 16:57)
  2. anons: pıhhh pıhh.. tikat tikat ! bele beş yaşlarında bir adet üzerinde hiçbişey olmayan altında pantul var bele sarışın bir piç kurusu bulunmuştur. ağliyi, camlarımızı kıriyi, allahının seven alsın şunu.. teşkürler..

(bkz: şanlıurfa da anons duymak)
    #1918540 (peceteye recete yazan doktor, 12.07.2007 16:58)
  3. öncesi için: (bkz: çocuk kayboldu anonsları)
    #1918562 (kendime donmeye artik cok gec, 12.07.2007 17:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk bulundu anonslari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk bulundu anonslari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk bulundu anonslari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk bulundu anonslari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » bedfordshire » fasildayiz » islama uygun flort teklifleri » cumaya gittim gelecegim » takim arkadaslari ariyoruz » ucuncu facebook texas hold em poker zirvesi » var misin yok musun dan geri saymayi ogrenen bebek » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » arena tr » nitratex » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tuyleri diken diken eden sarkilar » yakin ve uzak » i » azinliklarin kendi bayramlarinda izinli sayilmasi » oltu kebabi » pip » banker mulayim » acil durum » kendini yalniz hissetmek » ridvan dilmen