cocuk akli 

kapat
  1. bir nevi her seyi tersten anlama, soylenen seyleri yorumlayamama ya da mecazi anlamdan uzak tavsir edebilme seklidir.

ki, "cocuklar neresine tasvir yapacak lan denyo" diyorsaniz, gece gece uykum gelmis, yatayim ben en iyisi.
    #2845104 (faidelibilgi, 16.01.2008 02:41)
  2. (bkz: gokkusagi altindan gecmeye calismak)
    #4278626 (0532, 25.11.2008 15:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocuk akli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk akli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk akli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocuk akli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bahce hortumundan su icmek » johannes gutenberg » ayni entry nin ayni anda arti ve eksi almasi » cocukken gazoz kapagi toplamak » cocukken korkulan seyler » hitler » cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » hicbir » tukenmezyazar » otobuslerdeki duracak dugmesi » sosyomat » zorla guzellik olmaz » iskilipli atif hoca » yeni ford fiesta nin reklamindaki muzik » paranin ne onemi var muhim olan insanlik » akp nin kucuk emrah acilimi » dalgali kur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kobi » john douglas » resesyon » pazarlama » bir seviyorum bir sevmiyorum » gani ruzgar savata » pkk ya katilmak isteyen oglunu ihbar eden adam » kultursuz dinazor » yaradanimiz medya » menenjit