cocuk akli iste 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz akli iste
  2. cocuk akli
  3. cocuk iste
  4. iste bas iste govde iste kanatlar
  5. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  6. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim
  7. para sike iste fener iste
  8. iste taraftar iste sampiyon
  9. iste taksim iste 1 mayis
  10. iste halep iste arsin

© 2008 - uludağ sözlük

cocuk akli iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuk akli iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuk akli iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vs » poliuretan boya » uludag sozluk » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ekmeksiz yemek yiyen insan » recep tayyip erdogan » gercekleri baskasindan duymak » fenerbahce muhtarlik parki » tarkan » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » birden fazla sozlukte yazar olmak » pkk nin eylemlerini basarili gibi gostermek » surekli kahve icmek » tarsus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salzburg » 10000000000 » undesilyon » her gune bir dua » ozgur sozluk » uu ogrenci isleri otomasyonu » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » dum dum teke tek » turk ordusu » i melih gokcek » suezmax » fazil husnu » yasar pasaoglu » lan bsg » gormeden asik olmak