cocuguyum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. acilarin cocuguyum
  2. ben acilar cocuguyum
  3. ben de nisantasi cocuguyum
  4. ben anadolu cocuguyum
  5. ben bu muhitin cocuguyum
  6. ben bir inkilap cocuguyum
  7. ben de nisantasi cocuguyum ben de iyi oylanayim
  8. ben bu mahallenin kulagi akan cocuguyum
  9. ben laila cocugu degilim yayla cocuguyum

© 2008 - uludağ sözlük

cocuguyum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocuguyum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocuguyum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kardese yapilan iskenceler » ask onarir » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » cuma aksami » avcilar kampusu » bir boka benzemeyen minimal siir » kabul ediyorum carlos benden iyi » iskender buyuk » the offspring » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » en iyi ikililer » bir gun » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » gece vakti disarda gezen kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » taze ekmek kokusu » atlas deneyi » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » dolar » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » rahmetli ozal i unutamamak » vassili zaitsev » sucuklu yumurta yemenin faydalari » hefeweizen » la kayyume illahu » ask birlestirir » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » yaran yanlis okumalar