cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne 

kapat
  1. sıklıkla görülen bir durumdur,monster s ball , spanglish gibi filmlere de konu olmustur.
    #3724948 (sacriter, 26.07.2008 18:01)
  2. ya çocuk obezdir, o yüzden memnun olmayan annedir
    ya çocuk bulumia ya da anekrosi yüzünden aşırı zayıfıt, o yüzden memnun olmayan annedir
    ya da çocuğun kilosunda aman aman bir şey olmadığı halde şekilci olduğu için bir sorun varmış gibi davranan annedir.
    #3724964 (bedevix, 26.07.2008 18:03)
  3. konu komşuyu gördüğü an içini döken annedir.

-bizim cemil de babası kadar mübarek, daha 6 yaşında. yeme diyorum o gofretleri yok ille yiyeceğim. laf dinlemiyor komşum hem öküz gibi hem asi. ileride nasıl evlendireceğiz bunu bilmem. başımıza kaldı vah vah vah.

cemil bu kadına kızmakta gayet haklıdır. kadın etmediği hakareti bırakmamıştır. be kadın sen değil misin zamanında yemek yemesi için cemil'e basit basit uçak ağzına girecek şimdi numaraları yapan. yedi işte çocuk, ne bilsin. 4 yaşındayken yediği kinder çikolatanın kalorisini mi hesaplayacaktı. memnun olmadığın durumun sorumlusu bariz sensin. hiç konu komşuya gösteri yapma diyerek bilinçlendirilmesi gerekir.
    #3726188 (la pluie, 26.07.2008 22:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunun kilosundan hic memnun olmayan anne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » murat karayilan in ateskes onermesi » hayatinda hic sigara icmemis olmak » mystic queen » sedat ergin » bicak mi bomba mi silah mi tercih sizin » yurdaer okur » in case » arena tr » apache longbow » alone » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » flatcast ile radyo acmak » cms » philadelphia eagles » barbunya » cemberimde gul oya » ataturk icin aglamak » melih gokcek vs kemal kilicdaroglu » niclas alexandersson » merci beaucoup » bir gun mutlaka