cocugunun ismini kaya koyan ebeveyn 

kapat

1. muhtemelen kaya gibi olsun manasıyla koyan ebeveyndir. ama diğer yandan... kaya yani. daş daş. biraz ilginç. sözlükteki kaya isimli arkadaşlardan özür diliyorum çok kızmasınlar neticede kızarlarsa da bu onların kayalıkları olur. bunların hepsi biraz tebeessüm olsun diyedir.

(bkz: sözlükteki kayalar)

ayrıca kayalar yine yatsın kalksın dua etsin. şöyle bir şeyde olabilirdi.

(bkz: çocuğunun ismini mahmut koyan ebeveyn)
    (bkz: çocuğunun ismini hamdullah koyan ebeveyn)

vs. vs...
    #1668433 (kobrullah, 21.05.2007 04:31)
  2. soyadı "bilir" olan ebeveynse, potansiyel olarak alarm sinyallerini çaldırıp tatbikat yaptıran kişidir.*

(bkz: arzuyla oyanın neseyle kayanın selamı)
    #1668440 (sonkuzu, 21.05.2007 04:34)
  3. kaya adınından hoşlanan ebeveyndir.
    #1671505 (free zone, 21.05.2007 22:40)
  4. tolga koyana ne demeli... Bildiğin miğfer.
    #1671620 (ck_06, 21.05.2007 22:59)
  5. soyad da 'taş'sa geyiğin dibine vuran ebeveyndir.
    #1671628 (nikim yok benim, 21.05.2007 23:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cocugunun ismini kaya koyan ebeveyn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunun ismini kaya koyan ebeveyn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunun ismini kaya koyan ebeveyn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunun ismini kaya koyan ebeveyn. Copyrights of the articles are belong to their authors.