cocugunun adini kurum ismi koymak 

kapat
  1. ibrahim tatlıses'te gözlemlediğim davranış biçimidir.

bildiğiniz gibi oğlunun ismi "ido". ilk duyduğumdan beri garip geliyor bana, ama etrafta herkes kanıksamış ki bu ismi.. yahu ido dediğin istanbul deniz otobüsleridir benim gözümde. ido diye isim mi olur birader?

ben de açıktan bağkur koyacağım ilk oğlumun adını, kızımınkini de Sine-Sen koyacağım (sinema emekçileri sendikası)..
    #3875918 (beyler sakin, 27.08.2008 00:51 ~ 00:54)
  2. pervasızlıktır. ibrahim tatlıses de hata yapmıştır daha güzel kurum isimleri bulabilirdi. ***
    #3875922 (beitar jerusalem, 27.08.2008 00:52)
  3. hele bi de rte efendinin uyarıları dinlenmiş , insan açlığı çeken yurduma 3 çocuk daha armağan edilmişse tadından yenmeyendir..
    *ssk gel buraya oğlum git bakkaldan bi ekmek al hesaba yazdır , ptt'ye söyle o da insin artık damdan kırıcak bi yerini o tellerle oynarken , ha bi de ttnet'i ara bakıyım televizyon karıncalandı gene o anlar o işlerden"
    #3875928 (hefeweizen, 27.08.2008 00:53)
  4. - unicef hadi kızım! içeri gel. teyzenler geldi.
    + ya anne bağırırken ismimle hitap etme bana ya!
    - ...
    + zaten erkek ismi gibi duruyor. bari tubitak falan deseydiniz.
    - ben babana dedim bari sonuna 'nur' ekleyelim diye ama dinlemedi. hepsi yabancı isim sevdası yüzünden oldu aslında.

not : ufak bir yazım hatası için düdütlendi.
    #3875944 (maydonez, 27.08.2008 00:56 ~ 13.09.2008 00:22)
  5. + iski tuttun mu evladım?
    - biraz daha uzat baba.

yok, akıl işi değil. pislikleşmeyin lan.
    #3875949 (Kechi, 27.08.2008 00:57)
  6. (bkz: çocuğunun adını evlilik koymak)
    (bkz: evlilik kurumu)
    #3875950 (hkn hsyn, 27.08.2008 00:57)
  7. - hanımefendi, kızınızın ismi niye maliye?
    + babasının ismini koyduk.
    #3875956 (sonkuzu, 27.08.2008 00:59)
  8. aski. bu ne lan, at şeyi der gibi. ıyyy!
    #3875958 (secret1907, 27.08.2008 01:00)
  9. -çaykur bey iş başvurusunuz hakkında görüşecektim.
    -buyurun
    -her şey tamam ama isminiz yüzünden bizimle çalışamazsınız.
    -neden efendim?
    iş yerimizde ciddiyet ön plandadır. düşünsenize çaykur bey diye çağırıldığınızı. tüm personel etkilenir Allah muhafaza.
    -sadece kur deseniz.
    -dalgalı kur diyelim isterseniz.
    -peki iyi günler.
    #3875998 (ParaNtez, 27.08.2008 01:11)
  10. zara : bu var zaten.
    beymen : neden olmasın?
    rodi : yorum yok.
    lassa : sabancı ailesi verebilir.
    izotas : oha.
    #3876007 (ee caylar kimden, 27.08.2008 01:13)
  11. (bkz: metalsen) --> metalcinin çocuğu
    (bkz: türk metalsen) --> turancı metalcinin çocuğu
    #3877577 (beyler sakin, 27.08.2008 13:57)
  12. - alo, iyi günler hanfendi. il genelinde bir tele anket düzenliyoruz. katılmak ister misiz? birkaç sorum olacak.
    + tabi buyrun.
    - adınız nedir?
    + anayasa.
    - soyadınız?
    + mahkemesi.
    - çocuğunuz var mı anayasa mahkemesi hanım?
    + evet 3 tane var.
    - onların isimleri nedir?
    + danistay, sayistay, yargitay.
    - teşekkürler anayasa hanım. bir süre sonra tekrar arayacağız sizi. ismimi not eder misiniz? darphane ben.
    ................
    / anayasaa, kimdi arayan hayatım?
    + ay ne biliym. darphane diye biri. öyle isim mi olur yaa. ne anne babalar var dünyada. neyse tokiciğim napıyoruz akşama?
    #3878069 (eirene, 27.08.2008 15:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunun adini kurum ismi koymak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunun adini kurum ismi koymak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunun adini kurum ismi koymak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunun adini kurum ismi koymak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » risalehaber com » ahirette sozlugun aleyhimize delil olmasi » muhammed demir » yuzyillardir akan cesme » kultursuz dinazor » bak » evet ogullar gomer babalarini » soru var diye cevap olmasi da gerekmez » this i love » drogba fener de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » elde var huzun » buyukcekmece koftecisi » kahrolsun pkk diyenin linc girisimine ugramasi » surekli sevismek isteyen kiz arkadas » erdogan arica » benim amcamin cevresi genis » happylover » iki cizgi » miklagaard