cocugunu uyandiran anne 

kapat
  1. sabahları genellikle okula gitmesi için çocuğunun uykusunu en güzel yerinde bölen annedir.belki de anneden en nefret edilen andır.genellikle uyandırma şekilleri aynıdır:
    -gudubetcan hadi uyan!
    #1268530 (tifosi, 07.02.2007 00:17)
  2. bir de onun annesi vardır
    (bkz: torununu uyandıran anneanne)
    #1268539 (ARTAM, 07.02.2007 00:19)
  3. şuursuzluk uykusundan uyandırıyorsa takdir edilesi annedir.
    #1268543 (peyderpey, 07.02.2007 00:19)
  4. bazı annelerin bu konuda ilginç yöntemleri vardır.
    - kızım
    -kızım
    -efendim anne
    -kızım öğlen oldu sen hala uyuyosun
    (saat daha yedibuçuktur)
    -tekrar kafa vurulup yatılır.
    #1268564 (silte, 07.02.2007 00:25)

© 2008 - uludağ sözlük

cocugunu uyandiran anne başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocugunu uyandiran anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu uyandiran anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en iyi antep fistigi yarismasi » 13 mart 2002 roma galatasaray maci » power turk un ayni klibi 200 defa dondurmesi » uludag sozluk » su tabancasina kezzap koymak » mehmet ali talat nereye kosuyor » sozluk yazarlarinin nicklerinden sikinti cekmesi » kacsam birakip » i just called to say i love you » uludag universitesi mimarlik bolumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games