cocugunu hic dovmeyen baba 

kapat
  1. çocuğu eğer su katılmamış bir öküz değil ise şayet, sadece bakışıyla, hatta bakmaksızın bile, sadece çocuğunun zihnindeki varoluşuyla ona uyarılarını, ifadelerini, hudutlarını en açık ve en etkili biçimde anlatma gücünü hala elindee bulunduran babadır. çünkü çocuğa her kötü hareketin karşılığının altı üstü bir dayak olduğunu öğretmemiştir.
    #2978554 (kaptanreis, 09.02.2008 21:40)
  2. (bkz: dövecek bir babası olmayan çocuk)
    #2978763 (toliveistodie, 09.02.2008 22:19)
  3. çocuklarına dayakla değil söylemleriyle hitap etmiş ve insan olup insan yetiştirmeyi amaç edinmiş kişidir. meziyet değil olması gerekendir zaten.
    #2978785 (mersa, 09.02.2008 22:22)
  4. serenitytheone ın babasıdır.
    #2978825 (serenitytheone, 09.02.2008 22:28)

© 2008 - uludağ sözlük

cocugunu hic dovmeyen baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunu hic dovmeyen baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu hic dovmeyen baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1961 » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » abuse » sabah sabah seda sayan » yaran msn iletileri » namert olayim » opet » cok eski sevgilinin aramasi » concrete jungle » fc brasov » kugulu park » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » soru isareti » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » samata » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cassiopeia » aksak tirtil » fausto zonaro » mr ampul » vicdan olmadan iman olur mu » bizar sanrilar » dertleri zevk edindim » universiteye bisikletle giden insan » behold the man » yaran olaylar » robert lee yates » desmodus rotundus » mehmet turgut » cek git bebegim » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye