cocugunu durbunle izleyen adam uclemesi 

kapat

1. alpay erdem in çocuğunu bir dakika başıboş bırakmayan paranoyak bir babanın maceralarını yansıttığı kemik dergisi köşesi...
    #272272 (shalamar, 23.05.2006 15:50)
  2. -hanım bizim çocuk yıne kendi kendine misket oynuyo.yanı demek ıstıyo kı .....hanım odegılde bızım eskı plakların arasında mısket havası muzıgı olacaktı.koyda oynayalım!.yada sadece sen oyna!
    -hanım bızım cocuk yıne lunaparkta etege bınmıs.yanı demek ıstıyo kı;'ben ılerde tam bır kılıbık olurum karımın etegının dızının dıbınden ayrılmam,erkeklık muessesesının icine sıcarım'demek ıstıyoo!
    -hanım bızım cocuk cıvı oynuyo.yanı demek ıstıyo kı.'ben ılerde cıvıcı serı katıl olur, kurbanlarımın kafasına cakarım civileri'demek ıstıyo.oh oh oyna oyynaaa.
    #431856 (twor, 16.07.2006 18:04 ~ 18:05)
  3. - hanım bızım cocuk bahar yorgunlugu kısvesı altında uzanmıs cımlere sırt ustu yatıyor.yanı demek ıstıyor kı;'benım su hayattaherseye bahanem haZır olur,mısal tembellık mı yapmak ısterım,baharı bahane ederım'demek ıstıyor!.ustu basıda hep cımen lekesı olacak.!
    -aslında en guzelını yapıyo!. ben kendı cocuklugumdan bılıyorum,bahar geldı mı ben ıyıce kudururdum.kurbagların g.tune pıpetımsı cubuklar sokup balon gıbı sısırır,daha sonra uzerlerıne tas atarak patlatırdım!..BEN BOYLE BI COCUKTUM HANIM.!
    -boyle ruhsuz degıldım!.ama yınede en guzelını yapıyo!.guvercınlerın kanadına torpıl patlayıcıları baglayıp gokyuzune salıyordum havada patlıyordu kus!.boylede psıkopat bır cocuktum!en guzelını yapıyoo..
    #434991 (twor, 17.07.2006 18:09)
  4. -hanım bizim çocuk komşunun ziline bastı kaçıyo.bu kadar da karektersiz bi çocuk işte. madem bişey yapıyosun arkasında dur. ''evet ben bastım '' diye dikil karşısına. gerekirse dayağını da ye. işte o zaman eve geldiğinde alnından öpeyim.

-hanım bizim çocuk bisikletiyle yolda giderken kamyonetin kasasına takıldı. bu kadar da şerefsiz bi çocuk işte. yani bana demek istiyo ki; ben ilerde hep birilerinin sırtından geçinirim. kan emicinin,eşşoğlu eşşeğin teki olurum demek istiyo it.

-hanım bizim çocuk gelin arabasının önünü kesmiş zarf almış. aldığı para da ben burdan bakıyorum. 1 lira. mal gibi seviniyo. dünyası küçük anam dünyası küçük. normalinde niye 20 lira çıkmadı diye üzülmesi lazım. sığır işte.
    #2629279 (omrum tribunde gecti, 25.11.2007 20:39)
  5. zavallı çocuk ne yapsa babasına beğendirememektedir kendini..
    #2629538 (mamut, 25.11.2007 21:40)
  6. (bkz: cocugunu dürbünlü tüfekle izleyen adam)
    #2629559 (Achtung, 25.11.2007 21:45)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunu durbunle izleyen adam uclemesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunu durbunle izleyen adam uclemesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu durbunle izleyen adam uclemesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunu durbunle izleyen adam uclemesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » bicak mi bomba mi silah mi tercih sizin » cnm super cikmissin yaa » irsal » yeni baslayanlar icin hollanda » yildizli bkz » yigit ozgur esprileri » bayram hoshtempo » cehennemin girisindeki olasi yazilar » turkiye nin ukrayna yi isgali » under the bridge » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fenerbahce taraftari » ne mutlu turkiye » moderatorlerin yazarlardan ozur dilemesi » dudugu agzina goturen hakem » anne kizlik soyadi » objektif ahlak kurallari » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » volkan karsan » kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmaz » emre aydin i anlayamayan zihniyet