cocugunu bocegim diye cebine kaydeden ebeveyn 

kapat
  1. daha önce görülmüş ebeveyn.

neden bir zihniyet çocuğunu böceğim diye adlandırır ?
    böcek olmak güzel bir şey midir ?

aslanım, kaplanım, şahinim anlaşılabilir bir derecede, böceğim veya gergedanım demek.. ben anlayamadım.
    #4065962 (walter klemmer, 09.10.2008 16:05)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunu bocegim diye cebine kaydeden ebeveyn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunu bocegim diye cebine kaydeden ebeveyn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu bocegim diye cebine kaydeden ebeveyn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunu bocegim diye cebine kaydeden ebeveyn. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » gokyuzundeki yildizlari bkz zannetmek » aytug » gece yatarken telefonu sarja takmak » elde var huzun » notrinova ile sporx keyfi » zorla guzellik olmaz » ici gosteren beyaz dar yazlik pantolonlu turbanli » irkcilik » sticker » tukenmezyazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » senin gibi » aytac durak » bir lisede yasanabilecek en dumur olaylar » juan roman riquelme » niklas » fanfan la tulipe » ornek cozumlu soru bankasi » birthday card » suriye siyaseti » ankara