cocugunu balkondan atmak 

kapat
  1. uyku sersemi, aglayan çocugu çalar saat zannedip susturamayınca çalar saati * balkondan atabilecek ebeveyndir.
    #1531386 (ovov, 15.04.2007 23:06)
  2. eski zamanlarda sparta'da; zayıf doğan erkek çocukların dağın tepesinden aşağıya atılması üzerine çok da şaşırılmayacak olan eylemdir. ancak o zaman erkeklerin hepsi hayat boyu asker yapılıyordu ve bu da şimdiyle arasında bir fark oluşturuyor. o farkı da görmezden gelmek lazım artık.*
    #1531402 (derberker, 15.04.2007 23:09)

© 2008 - uludağ sözlük

cocugunu balkondan atmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunu balkondan atmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunu balkondan atmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» recel » the day that never comes » demiryollarinda katar cekme usulleri » espriden ne anlarsiniz » like a prayer » tatnim » kedi » demet akalin benim nasil bir binici oldugumu bilir » 17 ekim 2008 bm guvenlik konseyi secimleri » furkan ozcoban » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » koylu » yusuf bayraktutan » ertem egilmez » istanbul kizlari vs ankara kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » black metalin bogurtu ve hiriltilar butunu olmasi » tim curry » ozdemir asaf » satanist kesen psikopat kedi » sol mudahale » james clerk maxwell » bize f16 degil katir verin » karsindakini tanimadan yargilamak » b 36 » unlulerden ozlu sozler » at least i have a job » sivas » rui pedro dos santos patricio » sozlesmeli subaylik » sozlesmeli subay