cocugundan sigara calan anne 

1. çocuğunu sigara içmemesi için uyarıp sonra da çocuğun pakedindeki eksilen sigaralardan birisini mutfakta içerken görülen annedir.
    #1276503 (tenpura, 08.02.2007 18:09)
  2. samsun 216'ya alışkın bünyeye kisa winston soft'un ağır gelmesi sebebiyle sahip olmadığım anne türüdür.
    #1276520 (Khutuck, 08.02.2007 18:11 ~ 18:14)
  3. görülmüş anne çeşididir. hatta evladını sigara içerken yakalayınca önce "at o sigara pakedini", ardından da "dur bana ver pakedi" der.
    #1276590 (vera, 08.02.2007 18:24)
  4. zevksiz gecenin mahsulunün annesidir.
    #1276594 (zaknafien, 08.02.2007 18:25)
  5. annenin winston,cocugun marlboro içmesi durumunda söz konusu olabilen olaydır.calmak değil de izinli almaktır*,anneyle aramızda sigaranın lafı olmazdır.*

-olum sigarayı bıraksana sen artık,hani bırakıyordun.
    +anne ben sigarayı bırakırsam marlboro içemeyeceksin.
    -hadi len istesem marlboro alır içerim,ağır geliyor.

not:tasvip etmediğimiz,cocukların uzak durması gereken entrydir.**
    #1276637 (shunketsu, 08.02.2007 18:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugundan sigara calan anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugundan sigara calan anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugundan sigara calan anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugundan sigara calan anne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » sabah » benligimizi tumuyle medya satin aldi » findik lahmacun » muntehire » ogullarinin reklamini yapan teyze » eskiya » moderasyonun kacak guresmesi » tartisma aninda cikip gitme istegi » chp nin sola kapanimi » airbus a319 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » la soledad » tum sarkilari guzel olan albumler » polise hangi cemaattensin diye sormak » jessica szohr » avrupa yilin futbolcusu odulu » kimligi belirsiz cesetler » gossip girl » guzelligin basa bela olmasi » imf ile anlasma olmazsa turkiye resesyona girer » kayisdagi