cocugunda giriyor mu esaleme 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. giriyor mu
  2. israil giriyor biz de girelim
  3. sizin bedene kim giriyor
  4. kapidan kovsak bacadan giriyor
  5. bes kardesten bas olani yuvaya giriyor
  6. turkiye istedigimiz sekle giriyor
  7. cok entry giriyor diye taslanmak
  8. efendim durduramiyoruz surekli entry giriyor
  9. dorduncu nesil bilgi giriyor kampanyasi
  10. surekli entry giriyor efendim durduramiyoruz

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugunda giriyor mu esaleme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugunda giriyor mu esaleme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugunda giriyor mu esaleme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugunda giriyor mu esaleme. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » stevemcqueen » ask » lost » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » igrenc espriler » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » yazarlarin aslinda demek istedikleri » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » meet the spartans » dislerini fircalamayan insan » bok atilan seyden olmaya calismak » tereyagli iskender » bermuda ask ucgeni » google chrome » onbes tane gizli bakiniz verip okuru kanser etmek » avrupa yilin futbolcusu odulu » facebook boku » emre aydin kulaklarin manisa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » do the handicapped go to hell » serhat bayram » sukelaya basinca silinmis basliklarin gelmesi » kazik yedigini anlayinca bogazda olusan yumru » kendini kaybetmek » karizmatik intihar yontemleri » mucahit erbakan » ozge yilmaz » senay yildiz » kadin oldugum hissettirilsin istiyorum