cocugun yalnizca yapmasi zevklidir 

kapat
  1. çocuğun yalnızca yapmasına konsantre olan bünyenin cümlesi.
    geri kalan önemli değil zaten.. bakmak, büyütmek, bir insanın ortaya çıkması.. önemli değil öyle şeyler.
    #2771630 (walter klemmer, 31.12.2007 16:26)
  2. (bkz: çocuğun yalnızca yapması ne lan)
    (bkz: biri çocuğu durdursun bişey yapacak kesin)
    ama ne
    #2771660 (zargana, 31.12.2007 16:38)
  3. ne salak önermedir sorusunu akla getiren önerme. çünkü prezervatif vs. korunma yöntemleriyle sex ya da korunmasız sex ne fark teşkil ediyor ki?
    #2771682 (wagabond, 31.12.2007 16:42)
  4. öncelikle (bkz: türkçe)

eminim ama eminim ki,hayatı boyunca çocuk yapmamış, çocuk yapmayı geç korunarak bile cnsel ilişkide bulunmamış insanlardan başkalarının öneremeyeceği önerme. git en azından bi seviş de gel, tekrar konuşalım.
    #2771694 (rcyavmhkkfsgss, 31.12.2007 16:44)
  5. prezervatif vs. korunma yöntemleriyle ya da korunmasız sex'in ne fark ettiğini bilmeyen insanların da olduğunu görmemizi sağlamış önerme.
    hem merak ederdim bu uludağ sözlük niye bu kadar bağnaz-muhafazakar. meğer bilgi eksikliği had safhadaymış be.
    #2771713 (rcyavmhkkfsgss, 31.12.2007 16:47)
  6. bu cümle bir cem yılmaz geyiğidir. gülünüp geçilmelidir. zira kendisi de bu konuşmanın geçtiği röportaj'da "çocuk istemiyo musunuz cem bey" diye soran muhabire bu lafı ederek gülüp geçmiştir.
    #2771728 (eksik bir sey, 31.12.2007 16:51)
  7. benim gibi henuz çocuk yapmayanların kuracağı cümledir. belki yaptıktan sonrası daha keyiflidir zevklidir. kim bilir? yapan bilir. ama henüz çocuk sahibi olma duygusuyla tanışmamış kişiler için hala geçerliliğini koruyan bir onerme cümlesidir.
    #2771775 (puLLuk, 31.12.2007 17:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugun yalnizca yapmasi zevklidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugun yalnizca yapmasi zevklidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugun yalnizca yapmasi zevklidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugun yalnizca yapmasi zevklidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cipro » cipro » igrenc bilmeceler furyasi » eskimotube » nilufer seyahat » senyor » murat acikogretim yayinlari » facebook a koymak icin fotograf cekmek » mersin valiligi » pop muzik » supradyn » playboy dergisi dershaneleri » periyodik tablo » istihbaratci olmak istemek » turk tarih kurumu » carsafa dolanma » hadi lan ordan » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » alternatif parti isimleri » misket havasi » oss 2009 » hebelehubele » yilbasi gecesi victoria s secret fashion show » ne havalandirmaymis arkadas » havyar yoksa bokumu yesinler » ders calissin diye ogluna internet alan baba » istanbul » ballon d or » ahmet necdet sever » bluevelve nin sozlukte moderator olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bir feryadim var butonu » ataturkculuk » babaanne ile diyaloglar » 15 subat 1997 deniz baykal carsaf karsiti eylemi » 25 m2 lik konut » klaas jan huntelaar » yarus » 02 aralik 2008 besiktas yangini » juan roman riquelme » popart