cocugumu keserim ulan 

kapat
  1. birine olan sevgisini yada muhtelif duygusal depreşmelerini illede sadomazoşist bir yaklaşımla ifade etme eğiliminde olan türk insanına özgü bir tür serzeniş.
    #45865 (sıçtırtma lamasına, 30.01.2006 20:29)
  2. yıllarca çocuğunu 2 saat üst üste görmemiş gördüğünde dayak atmış ekonomik sıkıntı çeken
    para bulamayan ekmek bulamayan bir babanın evi yıkılırken hayata karşı yaptığı son direniş

(bkz: ah amca bu zalim devran çocuk tanımıyor.)
    #435397 (Ben hakimim masum bey.., 17.07.2006 20:22)
  3. bir şeyi çok sevdiğini anlatmak için kullanılan söz öbeği. şimdi bi daha düşününce pek bi vahşi geldi.
    (bkz: ... için çocuğumu keserim)
    #580517 (küçükadanalı, 27.08.2006 01:57)
  4. kullandıldıgı zamanlar ciddi düşünüldügünde oha dedirten ama mecaz anlamını düşününce etkiliyici bi sözcük öbegi.
    #580529 (it s way too late, 27.08.2006 02:01)
  5. dıravdan bir naradır.eninde sonunda o ev yıkılacak, çocuğa da bir şey olmayacaktır.ama yok adam pek kolpa yapıyor gibi görünmüyorsa, benim yaklaşımım "eğer o çocuğu kesersen, ben de seni üstüne benzin döker yakarım" yönünde olur.*
    #763894 (timsah, 22.10.2006 17:41 ~ 17:57)
  6. (bkz: hayisiz ebeveyn)
    (bkz: ebeveyn hataları)
    #763903 (kabaktadi, 22.10.2006 17:44)
  7. cem yilmaz'ın bir tat bir doku gösterisinden en çok yaran repliklerinden biridir.
    (bkz: seyirci şunu merak ediyor)
    (bkz: o soruyu sor soooor)
    (bkz: çocuğumu keserim o soruyu sor bea)
    #763960 (patik giyen vampir, 22.10.2006 18:04)
  8. (bkz: hadi ordan be salak dedirtecek laflar)
    #764125 (dmjoes, 22.10.2006 18:54)
  9. beklemeyin (bkz: yok öle bişiy)
    #764133 (Dejavu38, 22.10.2006 18:56)
  10. (bkz: cem yılmaz)
    #792337 (mesqoo, 30.10.2006 18:04)
  11. (bkz: fake)
    #792342 (insatiable love, 30.10.2006 18:05)
  12. - cocugumu keserim ulan.
    - oğlum o benim cocugum ama.
    - çaktırma sen. devam et.
    - lan arada bizim cocuk kaynadı.
    - hass..
    #897528 (larker, 23.11.2006 09:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugumu keserim ulan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugumu keserim ulan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugumu keserim ulan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugumu keserim ulan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» eski sozluk » caydanligi ayna olarak kullanmak » halimem » dragon ball » bu sizi ilgilendiriyor » tek basima iktidar olamazsam siyasetten cekilirim » kiz bulmak icin uludag sozluge gelen eksi sozlukcu » etkili evlenme teklifi etme bicimleri » filanca yazar caylak olursa ben de birakirim » 30 bin kurt olduruldu 1 milyon da ermeni » exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » donsuz halini gormeden bir erkekle evlenmeyin » babaanne ile diyaloglar » uzo » silik olur » avrupa yilin futbolcusu odulu » bir de baktim » akp nin kucuk emrah acilimi » natural born fuckers » sigara » akrep burcu kadini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozlemek » gecenin bir yarisi acikmak » suriye komandolari » sumerler » unutmayan » chp nin satanist acilimi » oscar wilde » takaya » metal firtina » doxan