cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn 

kapat

1. tabağını bitirmezsen arkandan ağlar. salatayı bitirmezsen asla büyüyemezsin, şımarırsan şu seni polis amca götürür değil mi abisi, uslu durmazsan seni remzi amcanlara veririz..

ne lan bu...! 8 yaşında sigaraya başlıyor yerden izmarit toplayarak, günahtır sebi sübyanı böyle paranoyalara gark eylemek. çocuğum olursa böyle sözlerler korkutmayacağım ben, direkt pipisini keserim akıllanır.
    #3847223 (zabalaynn, 21.08.2008 02:52)
  2. - çocuğum bu pilavı yemelisin. içindeki kalsiyum bileşenleri bağırsaklarda d vitamini emilimini sağlar, kemiklerinin güçlenmesine yardımcı olur. raşitizm hastalığına yakalanma riskini minimuma indirir. şu kırmızı etleride ye bakayın, sinir hüclerini besleyerek hafızanı güçlendirir. günde 2.5 lt su iç, vücudundaki kimyasal reaksiyonları düzene sokar.
    + ?
    - ye şunu yoksa arkadan ağlar. cehennemde yanarsın.
    + tamam yiyoyum.
    #3847232 (benim amcamin cevresi genis, 21.08.2008 02:56)
  3. allah korkusu ile büyütüyorsa çok doğru bir iş yapıyor demektir.
    #3847276 (junior, 21.08.2008 03:19)
  4. (bkz: ayıp)
    (bkz: yasak)
    (bkz: günah) *
    #3847279 (uurtskn, 21.08.2008 03:21)
  5. ebeveyns: yavrum erken uyu yoksa gulyabani gelecek.
    mahsum yavru: ama uykum yok
    ebeveyns: uyu çabuk ..bak birazdan gelecek canavar 10 dan sonra uyanık olan çocukları yer bu canavar
    mahsum yavru: yaş sınırı kaç bunun
    ebeveyns: büyüyünce işte lan..

--
    ebeveyns: bir daha seni o çocuğun yanında görürsem dişlerini kırarım kulağını keserim hatta tecavüz ederim.
    çocuk: ama o benim arkadaşım
    ebeveyns: o kötü seni de kötüleştirecek gitmeyeceksin yanına.

...
    #3847280 (alio, 21.08.2008 03:23)
  6. (bkz: yasak ne gunah ne)
    #3847283 (mulayim, 21.08.2008 03:24)
  7. günlük hayatımızda bunun pek cok örnegi vardır. istediklerimizin yapılması için bir yol olarak görülen bu davarınısların hepsi de korku yaratmaya yönelik şiddet uygulamalaridir.

'ben öleyim de annesiz kal'

'yemegini yemezsen doktor igne yapar'

'uyumazsan öcüyü cagiririm'

işte korku ögretilmistir. kapının dısındaki öcüyle korkutulan cocuklar kapali kapılardan, doktor ignesiyle korkutulan cocuklar sonradan doktora götürüldüklerinde elbette haklı olarak doktorlardan korkarlar. korku ögretilmiş ve artık unutulmayacaktır.
    #3848746 (ivyy, 21.08.2008 14:05)
  8. çocuğu beslemek ve çocuğu doyurmak arasındaki farkı bilmeyen ebeveyndir.
    ç: anne!
    a: efendim yavrum!
    ç: bir gün sen de büyükannen gibi ölecek misin?
    a: evet yavrum, günü geldiğinde herkes ölecek.
    ç: o zaman babam da ölecek, öyle mi?
    a: bütün insanlar bebeğim, doğacak, yaşayacak ve öleceğiz.
    ç: ben o zaman kimin yanında kalacağım?
    a: o zamana kadar umarım senin kendi ailen olacak, eşin ve çocukların olacak.
    ç: onlarda mı ölecekler?
    a: bak n'apalım biliyor musun bitanem, allah'a dua edelim, ki bize hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler versin.
    ç: tamam edelim, önce sen et anne.
    a: allahım, sen bana, canım kızıma ve bütün inananlara sağlıklı, uzun, sevdiklerimizle birlikte doya doya yaşayacağımız bir ömür nasip et, vakti geldiğinde de hayırlı ölüm ver.amin. hadi şimdi sıra sende.
    ç: allahım, annem ölmesin, babam ölmesin, ben ölmeyim. bizi ayırma.amin.
    #3849544 (colchicum, 21.08.2008 16:20)
  9. evladının psikolojik sağlığını ve bilinçaltını hayat boyu düzeltilemeyecek şekilde sakatlayan ebeveyn.

amacı psikopat bir seri katil yetiştirmekse çok doğru bir yoldadır.
    #3849575 (dolunayisi, 21.08.2008 16:25)
  10. ülkemizde yapılan hatalardan birisidir.

devamlı çocuğu korkutmak, onu devamlı tehdit etmek, onun büyüdüğünde daha korkak, daha agresif biri haline getirmektir.

"aslında onun iyiliği için yaptım" anlayışı ile çocuklara daha da kötülük yapılmaktadır.

"durmuş saat bile günde 2 defa doğruyu gösterir" bakışı ile de bakarsak zaman zaman bu davranışların faydası da yok değildir, belki bir felaketten belki de ölümden kurtarabilir, ama çoğu zaman zararı vardır, ebeveynlerin korkutma olayını yeri ve zamanı geldiğinde kullanması, her seferinde zevk için korkutmaması gerekir.
    #3849681 (alikula, 21.08.2008 16:45)
  11. gelecekte çocuğunu sürekli korkuyla büyütecek olan insanları yetiştiren ebeveyndir.
    #3849698 (cizirdayan, 21.08.2008 16:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocugu surekli korkuyla buyuten ebeveyn. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » sevgilisinden ayrilana bir de facebookun vurmasi » yakisikli sarkicilari dinleyen koca kicli kizlar » tears dry on their own » afrika » kultursuz dinazor » merci beaucoup » egitimsizlik » odada ikinci bir sivrisinegin varligini fark etmek » akp nin kucuk emrah acilimi » the dark knight » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gde » dr no » ataturkculuk » la gaceta » upgrade » victor ikpeba » alpturktigin » teli teli teli » sumerler » on her majesty s secret service