cocugu hasta olunca evi terkeden baba 

kapat
  1. x yapan y dir kendisi, burda y değişkeni nerde aşağılık, nerde ağır hakaret, nerde insanlığa sığmayan sıfat varsa onları kapsayan kümede tanımlanmıştır.

evlenir bu adam, düğün dernekle, çiçek gibi bir hanımı alır evine, ilk başlarda bir gazla işler iyi gider, biraz kanları bitlenince çocuk yaparlar, belki bir tane daha, sonra çocuklardan biri hastalanır, tedavisi vardır fakat çok para lazımdır, abimizde yoktur...

bu arkadaş ne yapar, çiçek gibi hanımını, hasta çocuğuyla, yapayalnız bırakır ve terkeder, sırra kadem basar...

bir insan böyle bir şeyi birisine yapıp, gece başını bir yere yasladığında nasıl uyuyabilir, nasıl olabilirde, kendine tahammül etmeyi başarabilir anlamak güç benim için.

işin terkedilen kadın olmak boyutu var bir de, sadece bir an için kendimi yerine koyduğumda, içimde şişen öfkeyi, kırıklığı, çaresizliği kelimelere dökebilmek imkansız.

nesli kuruyasıca!
    #3257212 (commensalist, 11.04.2008 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

cocugu hasta olunca evi terkeden baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocugu hasta olunca evi terkeden baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugu hasta olunca evi terkeden baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» herild yani » age of mythology titans » ask nazlanir » arditi » habu diyar » basliklari alt alta okumak » altinci nesil yazarlar » little child » adam smith » enis faik arcan » eren keskin » amcik gibi olmak » molla kaabiz » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » karl heinz feldkamp » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask konusturur » ask aldatir » beklenti » vicdan » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » erdal sarizeybek » turk silahli kuvvetleri » tanri yi silahsizlandirmak » nina s tragedies » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » kanye west gozlukleri » olmek istememek ama olememek » ataturk un bursa nutku » kuzey irak » onune gelene hakaret eden basbakan