cocugu ben dogurdum gonlunu ben dogurmadim 

kapat
  1. ebeveynlerin çocuklarına bir yere kadar yeteceklerini, bir yerden sonra özellikle konu aşksa çocuklara söz geçirilemeyeceğini anlatan söz.
    #1040021 (asiti kaçmış kola, 22.12.2006 23:34)
  2. ana avrat küfrün anlamsızlığını anlatır bir yerde... evet, çocuğu yetiştiren ve büyüten ailedir. ve aile, bir insanın sahip olduğu karakter üzerinde yadsınamaz etkiliğe sahiptir. ama aile de bir yere kadar işin aslı.
    #1040402 (benden yazar olmaz, 23.12.2006 00:30)

© 2008 - uludağ sözlük

cocugu ben dogurdum gonlunu ben dogurmadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cocugu ben dogurdum gonlunu ben dogurmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocugu ben dogurdum gonlunu ben dogurmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akilda kalan roman baslangiclari » yasama sevinci veren sarkilar » sikilmis gotun davasi olmaz » yorguc pasa camii » toz tutan notebook ekrani » hayal kirikligi » putc » hastasi olunan alintilar » tayvan » sabaha kadar iciyoruz zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci