coco chanel 

kapat

1. asıl adı gabrielle chanel olan, jartiyerin mucidi fransız modacı kadın. diğer adı modernizm getirdiği sadelik uzantılı zariflik. doğum 1883, ölüm 1971. lou salome ve george sand ayarında, çok güzel değil ama çok etkili. zariflik deyince duracaksın, bu kadına, kadının giydiği elbiselere ve tasarımlarına bakacaksın. ne yalan söyleyim, bir erkek olarak ben acayip etkileniyorum; kadın ölmüş gitmişse de ikinci dünya savaşı öncesinde cocoluğu ile modayı çekip çevirmesine hayret ediyorum. dünyanın en güzel kadınını giydirmek gibi sapkın bir düşüncem olduğundan, ilk etapta genellikle bu kadının tasarımlarını tercih ederim, google'dan araştırırım.
    dağınık uzun saçlı kadınların giydiği basma eteğe etkisi ne kadar oldu bilmiyorum ama kısa saça silindir şapka tercih etmek, dik yakalı süveterin üstüne yağmurluk giymek, kıyafetleri tamamlayan sahte takılar kullanmak bu kadının fikriydi. heykellerin soğuk güzelliğini seyretmek, bal mumu insanlara hayretle dokunmak yerine, bu kadının bir güzeli nasıl giydirdiğini seyretmeyi tercih ederim. güzellik tasarımında çok işe yarıyor bu.
    #2580360 (zinani, 11.11.2007 18:43 ~ 18:45)
  2. bütün o karl lagerfeld'lerin, giorgio armani'lerin, christian dior'un, gianni versace'nin çıktığı kutu, moda ikonu.
    #2580382 (zinani, 11.11.2007 18:48 ~ 18:49)
  3. audrey tautou tarafından canlandırılacak ünlü modacı.

http://www.sinemaestro.co...w&id=327&Itemid=1
    #3389974 (myhosh, 12.05.2008 23:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

coco chanel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coco chanel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coco chanel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about coco chanel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » tum sarkilari guzel olan albumler » vahap beyaz » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » lee cooper » bana yalan soylediler » multitasking » bluevelve tarzi entry girme rehberi » hayatin ironisi » chp nin ulkucu acilimi » aksam sarkilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » beni hak ediyorsun » ezoterik doktrin » teli teli teli » fatih urekimsi » h2so4 » mustafa » raymond liotta » genclik neden bu halde » insanlardan nefret etmek » ataturk un bas ortusune el uzatmasi