cocaine cowboys 

kapat
  1. waspın deli gazı veren harika bir şarkısı olur.

1999 çıkışlı helldorado albümünde bulunur.

Oh gotta go, cowboys and blow
    High in the saddle again
    Hell or high water, I'll do what I wanna
    On my horse and I'm on my way
    Do some toots, pull on my boots
    Oh, I gonna ride away
    High on the plains, high on the reigns
    White lightning lines I'll be
    Riding high, oh so high

Oh gotta yell, cowboys from hell
    Oh I'm in a Devil's haze
    I'm on the trail and I'm riding the rails
    Oh I'm getting blown away
    I do the juice, I'm Eastwood and the Duke
    Oh I'm gonna ride the range
    High on the plains, high on the reigns
    White lightning lines I'll be
    Riding high, oh so high

I'm gonna ride
    Cocaine cowboys
    I'll be riding high tonight
    Cocaine cowboys never die

Ride
    Ride 'em cowboys
    High in the saddle every night
    Cocaine cowboys gotta ride
    #2772794 (MrSercan, 31.12.2007 21:30)
  2. birçok vokalistin korkulu rüyası olan parça. bu parçayı söylemek cidden güven, özveri ve tücrübe ister gırtlak patlaması denilen mecazi olay aynen bu parçada gerçekleşebilir.
    #3719939 (possessed, 25.07.2008 18:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocaine cowboys başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocaine cowboys ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocaine cowboys nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocaine cowboys. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » just in time » bezginin gizli mektuplari » odada ikinci bir sivrisinegin varligini fark etmek » closer » fasildayiz » ford transit connect » fiti fiti fiti » kafayi sevismekle bozan yazar » baba oluyorum lan » velayet hakki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » banu alkan » gelsin baba gelsin koca gelsin devlet gelsin cop » melih cevdet anday » kutu kola » usuyorum » turk tanrilari » pes 2009 » moderasyonu mahkemeye vermek » ozlem » sulley ali muntari