cocain 

kapat
  1. argoda taş da denir...
    #15935 (mirza, 16.01.2006 01:43)
  2. (bkz: kokain)
    #15937 (elma, 16.01.2006 01:43)
  3. tiesto'nun cok sert bir mixi.
    #102739 (laz pacino, 06.03.2006 12:19)
  4. eric clapton şarkısıdır ayrıca.
    #146443 (hendrix, 03.04.2006 03:44)
  5. gramı 100 dolardan satılan altın kıymetinde uyusturucu madde.
    #146574 (karpuzkabugu, 03.04.2006 11:06)
  6. koka yaprağından üretilen ,amazonlarda kabilelerin ücretsiz olarak doğadan temin edebildikleri..Ama ülkemizde yetişmeyen ve oldukça pahhallı bir bitti..Çok kullananlarda burun kemiğinde erime yaptıgı söylenmetedir..Dünyadan aya çıkmanın en ucuz yolu olarakta bilinir...
    #146650 (Sex Pistols, 03.04.2006 12:20)
  7. 2006 yılında pazara sunulan bir enerji içeceği. * ardından fda tarafından marka adı, yasalara uygun bulunmadığından, ürün vitrinlerden indirilip, marka Pazardan toplatılmıştır.

firmanın kurucusu james kirby
    #2616652 (beyazyelkenli, 22.11.2007 03:09)
  8. bir jimi hendrix parcasıdır.
    #2616742 (Achtung, 22.11.2007 04:55 ~ 04:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cocain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cocain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cocain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cocain. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » niklas » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » gardiyanlarin engin ceber savunmasi » dunya yetmez » bedfordshire » blues esliginde kisir yemek » cevabi beklenen sorular » usuyorum » kampanya annecocuk com » 80 leri guzel yapan seyler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » the tooth fairys tats 2000 » erkeklerin asik olduklarinda yaptiklari » ford transit connect » feridun duzagac » hasretim sana » goge bakma duragi » sen dogus tan sanslisin ben kenan dogulu dan » dunyabizim com » meet the spartans » prenses kilikli kizlar