coca cola ya karsi olanlara karsi olmak 

kapat
  1. gizli formülünde ne olduğu bilinmeyen ama fare gübresi, çeşitli asitler aşırı şeker içerdiği tespit edilen içeceği içmek istemeyen kişilere hakaret etmektir.
    #1452382 (annabell lee, 25.03.2007 17:18 ~ 17:29)
  2. halkın cahil kısımının, içerdiği tüm maddeler net olarak bilinen ancak oranları tutturulamayan bir içeceğe yöneltilen 'ona verdiğiniz para uzaylıların dünyayı iskal planına ödenek olarak gidiyor' 'içerisinde kuş boku var' gibi fantastik söylemlere kolayca inandığını bilen aklı selim kişilerin cehalete olan karşıtlıklarıdır.
    #1452510 (nart nesren jake, 25.03.2007 17:53)

© 2008 - uludağ sözlük

coca cola ya karsi olanlara karsi olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coca cola ya karsi olanlara karsi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coca cola ya karsi olanlara karsi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» universiteye otobusle giden insan » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » pink floyd » sozluk lan burasi » islak imza » cagla sikel » calismayana ekmek yok » cem yilmaz » karantinali despina » ebu hureyre » gizemli yazarlari desifre etmek » sabah sabah seda sayan » passage to the reaper » ispanyolca » biyikli kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fc brasov » cognitive » dindarlari anlayamamak » kemal oncel » ben bu yaziyi sana yazdim » cassiopeia » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » mevlut erdinc » unutma » azalmis icgoru » insanlik onuru iskenceyi yenecek » geri zekali baslik furyasi » omer faruk eminagaoglu » uktem ukte olsun » efkar