coca cola soundwave 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. coca cola bardagiyla cola turka icmek
  2. le cola nin coca cola ya tazminat davasi acmasi
  3. pepsi cola bardagiyla coca cola icmek
  4. coca cola ile cola turka arasindaki farklar
  5. coca cola bardagiyla pepsi cola icmek
  6. coca cola varken cola turka icmek
  7. cola turka varken coca cola icmek
  8. coca cola vs cola turka
  9. the coca cola kid
  10. always coca cola

© 2008 - uludağ sözlük

coca cola soundwave başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coca cola soundwave ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coca cola soundwave nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibne dersin kizar da sikersin aldirmaz » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » yurdum insani diyen yurdum insani » mikrosefali » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » akagi » ajda pekkan » kaan sezyum » besiktas kultur merkezi » miss me blind » bu cocuk okumaz » otoerotikasfiksi » altizlara verilebilecek isimler » vw beetle da nazi marsi dinlemek » homeros vadisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamit el sabah » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » metris » bratislava » abdullah catli » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » turkce verintiler sozlugu » grandmaster flash » sizoaffektif bozukluk » yeni baslayanlar icin antarktika » metamorphosis » fasizm » the secret » doper » bettyboo