coca cola reklamlari 

kapat
  1. an itibariyle müslüm gürses, pamela ve koray candemir'in bırrrrrrlayarak boy gösterdiği reklamlardır.**
    #1954667 (fragile, 17.07.2007 19:15 ~ 19:17)
  2. nuri alçonun bırrrlaması korku efekti düzeyindedir.
    #1954688 (aRwEn aSya, 17.07.2007 19:18)
  3. ya bulent ersoyda o reklamlarda oynasaydı dıye dusundurup korkutan durum.
    #1954729 (enginar, 17.07.2007 19:26)
  4. beni coca cola'dan soğutan reklamdır. özellikle müslüm gürses'in artık bırrrrrrladığı hali hep gözümde canlanacak o reklamdan sonra.
    #1954741 (pierrepare, 17.07.2007 19:27)
  5. nuri alço seçimi tamamen yanlıştır.
    kim nuri alçonun önerdiği gazoz veya kolayı içebilir ki...
    #1954756 (naroleybus, 17.07.2007 19:31)
  6. brrrrrr sloganlı reklam için konuşulacak olursa:
    teknik olarak çok başarılı, müslüm baba seçimiyle hayran bırakmış (hem varoşa hem de rocker denen kesme hitap ettiğinden *) şimdiden brrrrrr sloganıyla akıllarda kalmayı başarmış bir reklamda bulunması gereken çoğu şeye sahip reklam.
    #1954785 (karanlikta, 17.07.2007 19:36)
  7. başarısız, hiçbir yaratıcılık, zeka pırıltısı göstermeyen reklamlardır. hatta o brrr efekti duyulduğunda tiksindirir, kanal hızla değiştirilir.
    #1958590 (yamukprensesvekedicuceler, 18.07.2007 09:16)
  8. nuri alçonun o reklamda oynamasınin gayet iyi bi seçim olduğunu düşündüğüm reklamdır.

-bırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    -içerim sevdiklerime içiririm.
    #1958594 (komplee, 18.07.2007 09:19)
  9. reklam sektörümüzde hiç mi parlak zekaya sahip reklam yazarları, danışmanları vs. olmaz acaba dedirten salak bir reklam çalışması.
    #1958595 (fdngnr, 18.07.2007 09:19)
  10. Koskoca Coca-Cola'nın reklam ajansından bu mu çıktı ? Sorusunu sordurtan reklamlar zinciri. Hiç bir yaratıcılığı olmayan, çok konuşulsun da ne olursa olsun mantığıyla yapılmış. Bir kaç arkadaşımdan - ne güzel reklam, adamlar çok iyi düşünmüşler, tepkilerini de aldım, fakat çaktırmadım, olayı uzatmadım, hı hı deyip geçiştirdim.
    #1958607 (kiyidaki adam, 18.07.2007 09:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

coca cola reklamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coca cola reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coca cola reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about coca cola reklamlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » ekrem dumanli » uludagforum com » intihar entrysini eksilemek » faruk akbas » asis nasseri » turk tanrilari » adipik » kendini sevmek » irsal » akp nin kucuk emrah acilimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » son vurus » at boku » szczerbiak » ford u olan yazarlar » benligimizi tumuyle medya satin aldi » engin guneysu » turkiye super guc oldugunda olabilecekler » multitasking » lakerda » tsk ganimet toplamaz