coca cola icerken emperyalizmden bahsetmek 


kapat
  1. ''yok aga, amerika dünyayı yerle bir ediyor. içerden dışardan etkenlerle, ele geçirmek istediği ülkeyi bölüyor, ekonomisini ele geçiriyor. ben bu olaya çok karşıyım, amerika yanlısı hiçbir tutumu desteklemiyorumefşlknmgşlreahgşeargnsömgnaö''

    ve benzeri şekillerde dile getirilirken aynı anda kolanın lıkır lıkır yudumlandığı ve hatta ''niye 2.5 litrelik almadık anasını satayım yaa'' denen durumdur.
    #3839553 (aztec, 19.08.2008 14:35)
  2. söylediklerine inanmayan, aslında doğru şeyler söyleyen fakat bunu idrak edemeyen ve elinde sigara bulunduğu halde evladına sigaranın zararları hakkında nutuk çeken baba konumunda bulunan insanların içine düştükleri ve düştükleri yerde keyifle yüzdükleri durumdur.
    #3839568 (children of condom, 19.08.2008 14:37)
  3. üç yıl coca cola içmedikten sonra emperyalizmin hâlâ sürdüğünü görmek ve kapitalizm eleştirisinin coca cola'ya indirgenemeyeceğini tekrar idrak etmek sonucunda ortaya çıkan bahistir.*

    bunlardan hiç bahsetmeyip lıkır lıkır coca cola içmeyi seçmek ya da "yerel sermaye" diye kapitalizmi milliyetçi bir sosla pompalamak da bir tavırdır elbette. üstelik pek kafaya takılmaz.
    #3839599 (dr cureklibatur ve bay arkin, 19.08.2008 14:44)
  4. ''olum senin benim kola içmememizle engel olunacak şey değil bu emperyalizm''

    ''olsun ya, ben içmem abi. herkes sen gibi derse tabi engellenmez''

    muhabbetlerine tanık olunan mevzudur.
    #3839626 (aztec, 19.08.2008 14:47)
  5. günün birinde emperyalizm karşıtı bir konferansa gidersiniz. konferansın oralarda bir büfe kestirip içine girdiğinizde içeride soğuk su olmadığını söyler büfe sahibi size. siz de coca cola alırsınız mecburen. bir elinizde coca cola konferansa girersiniz. herkes ironiye bakıp gülümser.

    böyle bir şeydir.
    #3839631 (ceyda baksbaniogullari, 19.08.2008 14:49)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

coca cola icerken emperyalizmden bahsetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coca cola icerken emperyalizmden bahsetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coca cola icerken emperyalizmden bahsetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about coca cola icerken emperyalizmden bahsetmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » astroloji » trt 8 » aybars lebib » rotus istegi » isci haklari icin eylem yapan universite ogrencisi » dostluk » brad pitt teklif etse terk etmeyecek kiz arkadas » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » terzi kendi sokugunu dikemez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bizim evin halleri » 93 » dislerini fircalamayan insan » seks sevginin bitisidir » goge bakma duragi » bulent yavuz » uypaciyakoverbeni » sol frame e karsilik sag frame isteyen yazar » moderatorlerin yazarlardan ozur dilemesi » orkun tuzel