coca cola bardaginda ayran getiren embesil garson 

kapat
  1. ince belli çay bardağında şarap getiren garson kadar gerizekalıdır... bizzat başıma gelmiş bir olaydır. nihayetinde garsona fırça atılmış ve ayran köpüklü bir şekilde adam gibi bardakta getirilmiştir masaya. bu arada henüz düşünce okuma gibi bir yeteneğimiz olmadığı için garsonun içinden ettiği küfürlere vaakıf olamadık.
    #2433254 (eren569, 06.10.2007 00:47)
  2. kendisine bu şekilde hitap edildiğini duyunca, akla binbir türlü şey getirir. şimdi o ayranın içine tükürdü mü, yoksa başka bir şey mi kattı bilinmez. ıyyy.
    #2433263 (bir avuc sacma, 06.10.2007 00:48)
  3. garsonun değil bar elemanının hatasıdır. ha, mekan küçük işletmeyse, mahalle restaurantıysa ve garson birkaç işi aynı anda yapıyosa bilemem, beyaz turküm ben.
    #2433294 (looser, 06.10.2007 00:52)
  4. coca cola bardağında ayran getirme hatasını yapan insana söylenen saçma sapan yaftalı cümledir..
    basit bir hata yapan insana embesil demek de bayağı bir saçmalık durumu içerir ki anlatmaya lüzüm yok..

sırf coca cola üretti diye, o bardaktan "sadece coca cola içilecek" anlamı çıkması da bi ayrı saçmalıktır..
    hani toplum olarak her şeyi kuralına göre yapıyoruz ya (!) bi bu kaldı eleştirilecek.. yaftalayınız efendim.. hak etmiş pezevenk..

şunu anlamıyorum, ulan bu kadar ince düşünen insanlarımız varken, nerden geliyor bu kalınlığımız?
    (bkz: biri bana anlatsın)
    #2433310 (prnyk, 06.10.2007 00:56)
  5. eski alışkanlıklarla çağa ayak uydurmak arasında kalmış yurdum garsonu.
    #2433318 (minti, 06.10.2007 00:57 ~ 01:02)
  6. coca cola bardağı ile servis yapmasından ziyade emre amade, hizmet görevlisi olarak görüldüğü için, garson olduğu için embesildir. coca cola bardağı ile ayranı getiren sevgili olsa mesela, dibini görmeyen bilmem nesini görsün diye lıkır lıkır içilir.
    #2433410 (e fe, 06.10.2007 01:13)
  7. bunu yapan garsonun msn messenger a yahoo mail hesabiyla girdigini gorur gibiyim.

vay embesil va*y.
    (bkz: basliklarda gereksiz yere kufretmek)
    #2442736 (cobaj, 08.10.2007 02:03 ~ 16.12.2007 21:28)
  8. misafirine pepsi bardağında kristal kola ikram eden evsahibinin 3 aylık borcunu ödemeyen kiracısıdır aynı zamanda. *
    #3128672 (pvh19, 12.03.2008 18:21)
  9. son derece saygili ve musteriye karsi gayet sabirli biri oldugu asikardir. ayrica firca atmayan, sadece rica eden musterilerin de isteklerini yerine getirecegi kesin olan garsondur.*
    #3128696 (oneydilan, 12.03.2008 18:26 ~ 18:27)
  10. aslında garsonun degil de kurumun hatasıdır kanımca.
    #3128761 (ecnebidost, 12.03.2008 18:39)

© 2008 - uludağ sözlük

coca cola bardaginda ayran getiren embesil garson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coca cola bardaginda ayran getiren embesil garson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coca cola bardaginda ayran getiren embesil garson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask konusturur » ibn i arabi » 8 ekim 2008 genelkurmay aciklamasi » sevgilinin hasta olmasi » msn de sevgiliyi beklemek » iskender buyuk » animal farm » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » egyptian premier league » prison break » sah ismail » la kayyume illahu » le dejeuner des canotiers » erkek delisi » dalgaci mahmut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » donmus pizza » simone simons » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » black ice » umit davala » kas gerilmesi » izmir ekonomi universitesi » sarma sigara » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » yahudinin tahta kilici » bir seytan in papazi » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » euro uzerinde hayat kadini resmi olmasi » yazarlik taslayan kadin tam kadin degildir