coban tutsun aysun soksun agziniza 

kapat

1. pepsi'nin yeni reklam konsepti. baktılar ki coca-cola zero'da ugur yücel, türk halkıyla anlayacağı dilden konusuyor, onlar da imaj konumlandırmalarını değiştirmek istediler. ee aysel gurel'de şu an öteki tarafta "home party" veriyor zaten. 1 taşla 2 kuş hadisesi. neydi lan öyle eski versiyondaki, tertemiz giyimli, amerikan mutfaklı stüdyo daire gençliği falan. olm burası türkiye. len, bu 3,5 milyonu geçen fakir hanelerin yüzde 40'ında tuvalet yok ! *

yeni konseptte;
    coban = hedef kitlenin özdeşim kurması için kullanılan bir imge.

aysun kayaci = bildiğin aysun. aynı zamanla çobanla aynı reklamda yer alarak, "ben de sizdenim" söylemini pekiştiriyor.

agza sokmak = "hard - sell" satış tarzının, türk toplumu'na bir şavkı diyebiliriz. demeyedebiliriz.

not : lan böyle başlığa, ali atif bir tadında entryler yazdırdınız ya bana. off ulan off...

editos : başlığı ben açmadım. cami avlusunda buldum. üşümüştü, ağlıyordu. kıyamadım. aldım büyüttüm. ona hem ana, hem baba oldum.

şimdi söyleyin hakim bey, bu da mı ofsayt ?!
    #3245256 (montajelemani, 08.04.2008 14:01 ~ 14:36)
  2. (bkz: töbe töbee)
    #3245308 (yoga yapan mistiq kedi, 08.04.2008 14:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

coban tutsun aysun soksun agziniza başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coban tutsun aysun soksun agziniza ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coban tutsun aysun soksun agziniza nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about coban tutsun aysun soksun agziniza. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » moderasyonun kacak guresmesi » uludagsozluk un kocaman bir forum olmasi » masaustune sag tiklayip yenile demek » the tooth fairys tats 2000 » totos » lakerda » billups » the dark knight » turkceden ingilizceye komik ceviriler » pittsburgh penguins » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cristiano ronaldo » alkim kitabevi » kilavuzu karga olanin burnu boktan kurtulmaz » the maccabees » mark levinson » sadettin saran » bir seviyorum bir sevmiyorum » entryname » ulkuculerin pkk cilar dururken solculari dovmesi » niklas