cntrlaltdel 

kapat
  1. 5. nesil yazar. nick'de ilginç hani. *
    (bkz: ctrl alt del)
    #3862744 (zookeeper, 24.08.2008 11:35)
  2. (bkz: welcome to the dark side)
    #3863524 (cemilflower, 24.08.2008 15:18)
  3. nesildaş yeni yazar.

control alt delete.
    #3871788 (hkn hsyn, 26.08.2008 08:36 ~ 09:11)
  4. hoşgelmiş yeni nesil bir yazar.
    #3871828 (bonusssimo, 26.08.2008 09:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cntrlaltdel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cntrlaltdel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cntrlaltdel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cntrlaltdel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » cehennemin girisindeki olasi yazilar » basketbol oynarken pantolonun yirtilmasi » gala » adolf hitler » yobaz sozluk » dunyanin en zor oyunu » iuscivile » benligimizi tumuyle medya satin aldi » yogurtlu biber » claudio roberto da silva » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hurriyete dogru » sukelaya basinca silinmis basliklarin gelmesi » burnunda sumuk var demenin alternatif yollari » murat karayilan in ateskes onermesi » kalapaklus » mercedes i olan yazarlar » rasyonel beklentiler teorisi » seks sevginin bitisidir » bir seviyorum bir sevmiyorum » the texas chainsaw massacre