cnbc e entelektuelleri 

kapat
  1. Her cnbc-e izleyicisi entellektüel oluyorsa veya cnbc-e herkesi entellektüel yapıyorsa buyrun bakın (bkz: usame bin ladin'in family guy'ı izlemesi)
    #837239 (faithful lover, 09.11.2006 20:35)
  2. "Neler izlersiniz?" diye sorulduğunda dizkavıriiii, nayşınıl coğrafiik, sienbisieee üçlemesinden kopup gelen artistler takımı..ve her akşam salya sümük dizilerini kaçırmamak için türlü çabaları olan kimseler..
    #837499 (whirlpooldeep, 09.11.2006 21:12)
  3. ilk açıldığında tüm programların sıfır reklam arası ile yayınlandığı, şu günlerde amerikanın ödllü dizilerini yayınlayarak altına altyazı dayayarak rating yapan, gündüzleri ekonomi kanalı olan anten ile izlenemeyen kanal
    #1248826 (gifted, 02.02.2007 20:48)

© 2008 - uludağ sözlük

cnbc e entelektuelleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cnbc e entelektuelleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cnbc e entelektuelleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imge » anatolianrock » yuksek mertebeli diferansiyel denklemler » stephon marbury » otobuste midenin bulanmasi » depresyon » buyuk mustafa » yorulmak » ak 47 » mihrap dagi » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » moonshield » turkiye cumhuriyeti nin pkk yi satin almasi » ataturk un fenerbahceli olmasi » apati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anatomic autogynephilia » var misin yok musun » kapitalizm » onurkul » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » eglenceye eslik edememek » burak ozcivit » sozluk yazarlarindan aforizmalar » araf » turbanli » tugce becerikli » fm 2009 deki yetenekler » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun