cmpal 

kapat
  1. canakkale milli piyango anadolu lisesi nin kısaltması.it durmaz tepesinde yer almakta olup tarih içerisinde türlü entrikalarla kendinden bahsettiren güzide bir okulumuzdur.
    #17132 (el-essar, 16.01.2006 13:18 ~ 18:26)
  2. yakın geçmiş zamanda üzücü bir olaya ev sahipliği yapmış okuldur *. olayın tanıklarının arkadaşım olması, olayın beni de derinden derinden üzmesine sebebiyet vermiştir. ayrıca kız arkadaşımın, samimi dostum erunun ve kankamın da eğitim ve öğrenimini sürdürdüğü okuldur.
    #23059 (tyrigonath, 18.01.2006 01:26 ~ 01:27)
  3. (bkz: canakkale milli piyango anadolu lisesi)
    #75875 (eru, 19.02.2006 17:46)
  4. http://www.cmpal.com
    #112293 (eru, 12.03.2006 22:26)
  5. Canakkale'nin en hareketli okullarından biri oldugu soylenir fakat canakkaledeki butun okullar hareketlidir
    #434015 (Derek, 17.07.2006 13:50)
  6. mezun olduğuma memnunum sanırım. duvarlarındaki mantarları da sevmiştim ben, kabanla oturup ders yapmayı da, her tarafta oluşmuş göllerin üstünden sıçrayarak geçmeyi de. içindekilerin nefret ettiği, fakat dışarıdakilerin imrendiği hatta kıskndığı, olayla ilgisi olmayanlara "bu ne yaman çelişkidir?" dedirten bir tuhaf öğrenim yuvası.
    #1798860 (giza, 21.06.2007 04:06 ~ 31.08.2007 09:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cmpal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cmpal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cmpal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cmpal. Copyright of the articles are belong to their authors.

» milli piyango anadolu lisesi » alf » nmpal » metil etil keton peroksit » koca mustafa pasa camisi » adult siteler » taninmayan bir kimseye iyi gunler demek » nucum » var misin yok musun adriana lima » n harfiyle baslayan hayvan » oryantalizm » yunus emre » sibel can in tanga bikinisi » aglatan siirler » masturbasyon yapmak sivilce olusumunu tetikleme » ucuncu sahis » selcuk yesilbag » ebu derda turbesi » kopek turleri » fakebook » serkan kendine iyi bak » izlesene com » ataturk ile ilgili anilar » fomer » gercek gundem » mortal kombat ta adam seciminden karakter tahlili » nocturnal concerto » belediyelerin burs vermemesi » heitor villa lobos » sinemada film yerine sevgiliyi izlemek » lost » here comes the rain again » 9 nisan 2006 manchester united arsenal maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » alala » turkcell » coraptop » zafir seba » asaf savas akat » chp ye carsafli kadinlarin katilmasi » yeni baslayanlar icin opusme » bombay fasulyesi » gorunmez kaza » tarcin