cmc 

kapat
  1. içine büyük miktarda alkali ve toprak alkali tuzlar karışan sondaj camurunun bozulan özelliğini düzelten bir bakıma çamuru stabilize eden bir kimyevi madde olup, kimyasal ismi karboksimetilselülöz’dür.
    #363607 (grup vitamin, 21.06.2006 13:38)
  2. küçükyalıda bir lokasyonu olan ve turkcell çağrılarını taşeron bir biçimde üstlenen call center klasık ıs kurallarının oldugu az maas çok iş polıtıkası olan şirket
    #3612410 (esina, 03.07.2008 01:36)
  3. laksatif olarak kabızlıkta kullanılabilir.
    #3612472 (kml, 03.07.2008 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

cmc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cmc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cmc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» estonya » arkas holding » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » anlamadigi seylerden hoslanan insan » kudo » tayyipe basbakan degil pazarlamaci gozuyle bakmak » zirveye sevgiliyle gitmek » ayse ozyilmazel » ultractor » hamdolsun » writer s block » topukla gol atmak » ustum cirilciplakti » schizo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atarax » antu com » 1000000000000000000000000000000 » mesgale » din » kingo disco » keskul » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » xbox live » es cinsel olmak gunahtir » buyuk goguslu olup sutyen kullanmamak » uludag sozluk tarikati » belge gecer » parmex » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek