cm 01 02 de unable to write data to disk meselesi 

kapat

1. oyunda fırtına gibi esilirken, 2 uefa ve 4 lig şampiyonluğu yaşanmışken, gelene geçene 4-5-6 döşenip yollanırken 5. sezon başlarında kişinin karşısına çıkarak ''zaten dünyada parmakla sayılır keyiflerin var. bunlardan biri olan cm 01 02 yi oynamanı engelleyerek hayatında büyük bir sansasyon yaratma amacını güdüyorum'' dediği ve bu hatanın ne olduğu aranan ortamlarda genellikle '' disk alanının dolu olması'' hatasıyla karıştırıldığı görülen olaydır.

lütfen yardımdır, ''böyle işin ben taa'' dır.
    #3839508 (aztec, 19.08.2008 14:28)
  2. 02-03' te de görülen hatadır. yardımı yoktur zannımca 07-08 oynamaktır en iyisi.
    #3839515 (frosty, 19.08.2008 14:30)
  3. abi ben format attım bu bilgisayara, yinede boşalmadı cm oynamalık kadar yer, diye düşünen cm zedeleride mevcuttur, bu vahim sorun karşısında. * en kısa yoldan bilgisayarı değiştirmelidirler.

(bkz: tek çare)
    #3839535 (secret1907, 19.08.2008 14:32 ~ 14:33)
  4. türk sitelerin cm 01 02 destek konularında 36347658076576 tane yazılmış cevabı görüp umutlandıktan sonra akabinde hepsinin : ''abi nolur ya, valla yardım ya, disk alanı dolu ya, siliyom siliyom olmuyo ya bi yardım ya'' içerikli olduğunu gördükten sonra yabancı sitelerden medet umulma zamanının gelmesiyle birlikte bir yabancı sitede bulunan:

''Q16. I am getting errors such as: v.3.9.60 file_list..cpp161(file_list::add note:cannot open file and Championship Manager has been unable to write data to disk., Reasons for this could be
    1) lack of disk space,
    2) file locked by system,
    3) bad sectors on disk being written to
    A16. Free up space on your windows partition.If CM is on a different partition, free up space on that one
    as well.''

içerikle umutlanmaktır.

burada yabancı arkadaşımız cm 01 02 hakkında sorulan soruları ve cevaplarını yazmıştır. quiz 16 ya yani benim yaşadığım soruna verdiği cevap answer 16 yani :

''A16. Free up space on your windows partition.If CM is on a different partition, free up space on that one
    as well.'' dir.

ben ne yapmalıyımdır. çeviri sitesinden çevirttirdimdir. bana : ''açık pencereni kapat, ceyran yaparsa belin ağrır ve ilerde çocuğun olmaz'' diye çeviri gelmiştir. bu nedirdir? adamı hasta etmesindir. oynatmaya az kaldı, cm 01 02 'min 5. sezonu nerdeeeeeeeedir!!!

(bkz: burnundan solumak)
    #3839597 (aztec, 19.08.2008 14:43)
  5. yoğun uğraşlar sonucu hiçbir sonuç elde edilemeyen ve oyuna baştan başlamak zorunda kalınan baş belası küfür edilesi sorundur. şimdi yine uğraş durdur. baştan oyuncular transfer ettir. bazı oyuncuların kulüpleri teklifi kabul etsin ama oyuncu gelmeyi reddediyor olsundur.

iki saat onla uğraştır. alman gereken adamlardan birini unut ve başkası alsındır. sonra kafayı yiyip aval aval monitöre baktır.

iki saat elindeki işe yaramayan yabancı oyuncuları satmakla uğraş ve çoğunu alan olmayacağı için serbest bıraktır.

en kötüsüde futbolcu ve kulüp çalışanlarının kontrat bitme zamanı tek tek 50 kişinin kontratını yeniledir. bu tam ölümdür, vah vahtır.

avrupa kupaları için 25 tane oyuncu kaydettir, resmen kalk kendini balkondan aşağı attır.

o kadroyu toplada, kupaları kazanda, her futbolcun methedilsinde, dünya çapında teknik direktör olda,

(bkz: ölme eşşeğim ölme)

(bkz: alçaklara kar yağıyor üşümedin mi? sen bu işin sonunu düşünmedin mi sevgili cm 01 02 oyuncusu)

bu sorunu yaşatarak aslında bilgisayarımız ve cd miz bize bir mesaj vermektedirler : '' abi, sen hiç uğraşma, balyozu al, benim monitöre ve kasaya çaat diye koy. cd yi de çıkar çatır çutur kır ve tüm bu aksiyondan sonra gir animaturk'e küçük kurbağa'nın 'çizdim oynamıyorum' adlı parçasını dinle.''

ancak bünyeler bu mesajı kabul edememektedir, cm 01 02 ci yüreğine ağır gelmektedir, çünkü sonra kırılan cd nin hıncı kişinin kendi kafasını kırmasıyla çıkacaktır.

(bkz: ah cm 01 02 ah, seni bana tavsiye eden, seni hiç bilmezken bana getirip ''la oyna la oyna valla acayip la, süper la alıyon oyuncuyu satıyon gol atıyo para kulüp böyle maç yeşillik midfielder defensive offansive şeffılt yunaytıt oyna mükemmelerfşsjfdosppfvhnadsklifsşgjiklsfgnsşldfgşls)).
    #3840948 (aztec, 19.08.2008 19:39 ~ 19:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cm 01 02 de unable to write data to disk meselesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cm 01 02 de unable to write data to disk meselesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cm 01 02 de unable to write data to disk meselesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cm 01 02 de unable to write data to disk meselesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » tum yazarlari guzel olan sozluk » turkiye nin kurban kesmesi su anda haramdir » uludag sozluk te yazar olmak » j k rowling » chp nin satanist acilimi » google chrome » sevgiliyi uykusunda konusturmak » fordcu yazarlar » sovalye » kronik kuzu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kizilordu korosu » boxer » yok yere kirilmak » chip in » birol uzmez » aysun kayaci » turkiye nin sahip oldugu en buyuk degerler » sikandal » biri bunu doldursun butonun kaybolmasi » fordculuk