clubberim ezelden pantolonum diesel den 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pantolonum diesel den clubber im ezelden
  2. clubberim ezelden ayakkabim dizelden
  3. urfaliyam ezelden
  4. ervah i ezelden
  5. ezelden asinanim
  6. diesel zero plus
  7. diesel
  8. diesel plus plus
  9. vin diesel
  10. the diesel

© 2008 - uludağ sözlük

clubberim ezelden pantolonum diesel den başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. clubberim ezelden pantolonum diesel den ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu clubberim ezelden pantolonum diesel den nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esofman ipini kemirmek » kir kalbini ver elime » 4x21 doludizgin » amok » pos makinasi olan dilenci » yuregim yollarda » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sevgililer gununde sevgilisiz olmak » cunku esegin zikinden dolayi » sevgilinin zaman istemesi » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » windows live messenger » abaza go home » duygulanim » mandalina baligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ceza mahkemesi » ltd » gemicik » gezin » turk silahli kuvvetleri » anterograd amnezi » 20 watt » haci yagi » ramiz ilker » gozyasi » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » grand theft auto online » zendostluk » tu kaka bana » burak ile levent