club med 

kapat
  1. dünyada yaklşık 150 tatil köyü bulunan, coğuna 18 yaş altı alınmayan, gece hayatıyla öne cıkan fransız oteller zinciri.
    #1258920 (solo, 04.02.2007 23:28)
  2. ülkemizde kemer ve bodrum'da da bulunan dünyaca ünlü bir tatil köyü zinciri.
    #1444190 (krmyrdsn, 23.03.2007 15:26)
  3. sloganı "The antidote for civilization"dır.
    #1549000 (yasak merve, 20.04.2007 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

club med başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. club med ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu club med nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gogus killarini yolmak » horozu cok olan koy » fleisch » paramparca » sozlukten kiz kaldirmak » gecegece » saka degil » bir kadinin en masum oldugu an » i guess you re right » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » linger » it s too late » yom kippur » fatal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kas gerilmesi » aslan » the gates of istanbul » metroda kitap okuyan artist » amdan gotten basliklar sozlugun tuzu biberidir » busbutun kapitalistlesen martilar » kibir » cahillikler kitabi » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » kendi derdim yeterken bir de sen dert oldun basima » pilot » ogrenci evi lezzetleri » bekaret onemsizdir diyen erkek » ben ask oldugumu aglarim » birinci nesil yazitlari