clotho 

kapat
  1. yunan mitolojisinde kader ağlarını itinayla ören tanrıça.
    #215622 (cikarinbeniburdan, 06.05.2006 03:14)
  2. yunan ve roma mitolojilerinde hayatın iplik ve bağcıklarını örerek kaderin ağlarına dönüştüren, yani kader ağlarını ören tanrıça. (bkz: yunan mitolojisi)
    #689241 (kacak kelebek, 03.10.2006 15:00 ~ 15:03)

© 2008 - uludağ sözlük

clotho başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. clotho ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu clotho nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cakma pilotmont » night ark » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » polat alemdar » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » birinci nesil yazitlari » teknosa » jimmy carter » konustur iddiani katla parani » iskender buyuk » satisa cikarilan ulke » osman pamukoglu » 12 01 2007 » uludag sozluk gammazi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » polat alemdar in eroinman olmasi » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » marcel petiot » mustafa kemal ataturk » gustavus von tempsky nin kiwi kovalarken olmesi » ask acitir » bez bebek » tanri yi silahsizlandirmak » radyo sol » ntv muhabiri » alexandria stadium » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » when nietzsche wept » rahmetli ozal i unutamamak » not a second time