clive burr 

kapat
  1. iron maiden'in eski gitaristidir. kendisi iron maiden'den ayrıldıktan sonra alcatrazz, trust, gogmagog, desperado praying mantis'te çaldı. daha sonra multiple siclerosis hastalığına yakalandı. iron maiden gurubu tedavisi için 3 konser verdi ve bunla beraber birde clive burr ms isminde bir vakıf kurdu.
    #1213454 (markasiz, 27.01.2007 00:44)

© 2008 - uludağ sözlük

clive burr başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. clive burr ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu clive burr nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» su uzun gecenin gecesi olsam » biraz da avrupalilar bizi boykot etsin » gigli » vaka i hayriye » dinodream » xbox 360 » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » belediye otobusunde misfak ile dis temizlemek » alevi davasinda aslan kesilen ateist » devletcilik » haber sitelerindeki yorumlar » sivas » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » yatili okulda gunduzlu okumak » basbakanimiseviyorum com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hurriyet ten baslik transfer etmek » pijama ile markete gitmek » lucifer anarchos » asfaltiniz hayirli olsun » hey bush alsana dus cok kotu kokuyon dayanamiyom » oyunu arapca yuklersen loading sagdan sola doluyor » oto kuaforu » zeitgeist addendum » coolgoose » ernesto che guevara » dumur eden iltifatlar » buyuk taraftar olmak » kopegin yataga atlamasi » bekaret testinden kalmak » melih gokcek in yeniden belediye baskani secilmesi