client server mimarisi 

kapat
  1. bir istemci ve bir sunucudan oluşan mimari. internetin temelini oluşturur
    #520495 (sofor, 10.08.2006 07:14)

© 2008 - uludağ sözlük

client server mimarisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. client server mimarisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu client server mimarisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » enternasyonalizm lan devrim lan esitlik lan » gullibly » tck da gecerli olan savlarin sozlukte yasak olmasi » 128 » iyi kalpli olmak » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » wahayra » sari olan herseye sikini sok ilkesi » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » yalnizca kanatlarina guven » discide aglamak » sosyete keci » ramak kalmisti » before the dawn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fener sozluk » karanlikta entry girmenin zararlari » der meister » casio f91w » vicortus » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » adalet ve kalkinma partisi » net sicarsin » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » azadiya welat » aybars lebib » easy filehosting » kul kardesler » audi r8 » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi