cletus kasady 

kapat
  1. simbiotla birleşip carnage olmadan önce eddie brock'un hücre arkadaşı olan psikopat katil.
    #2436472 (ELeCTrO, 06.10.2007 21:13)
  2. kesinlikle venom dan daha zalim olan yaratık.
    işlerini şiddet yoluyla yaptırmayı çok sever.
    hapisten kaçtıktan sonra ise yeni felsefesi: daha cok sakatla daha az oldur olmuştur.
    çünkü ona göre canlı bir tanık, kanlı bir cesetten çok daha fazla ortalığı karıştırabilir.
    #2436602 (jordan rudess kim ya, 06.10.2007 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

cletus kasady başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cletus kasady ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cletus kasady nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » sozlukten kiz kaldirmak » baska marketin posetiyle markete giren kisi » asimo » sevgilinin hasta olmasi » alkollu halde araba kullanmak » demolay » vaudeville for vendetta » 3mo amjha » syme » seriatci basketbolcu » space monkey » basbug ataturk » tanrilarin arabalari » masumiyet muzesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dun gece avatarini optum de yattim » robert enke » conduct disorder » ak 47 » aerofaji » dinsizlesiyorum muntazaman » dunyanin en iyi rock grubu » sarah palin » ozledim seni » ampulik » joe burrus » tekrar yasanilmasi istenilen gunler » 2 saat icinde deprem olacakmis » uludag forum » media markt