claudio suarez 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. suarez
  2. leonel suarez
  3. luis suarez
  4. omar suarez
  5. luis alberto suarez
  6. jose luis aragones suarez martinez
  7. claudio
  8. claudio caniggia
  9. claudio yacob
  10. claudio maldonado

© 2008 - uludağ sözlük

claudio suarez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. claudio suarez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu claudio suarez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stephen appiah » hazreti muhammed » vstol » aktutun baskininda ergenekon parmagi » kacik burjuva diyaloglari » bez bebek te yakalanan matrix tadi » ask acitir » genpatech » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » all i ve got to do » albert einstein » tersten yazmak » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » hayko cepkin » drunk mail » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » kopruyu gecene kadar ayiya yumruk atmak » iste kuku kuku geldim » teknosa turkiye kupasi » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » kuresel isinmanin yararlari » agzini yalamak » regl sancisi cekenlere oneriler » bakireler ulkesi » yalnizligi sevmek » kavusamazsin orospu olur » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » don t bother me » zeplin » tanrinin egosu