claudio maldonado 

/ 9
kapat
  1. bu aksam oyundan cikarken isliklanmayi hak ettigini düsünmedigim adam. zira saginda solunda önünde arkasinda oynayanlarin ondan bir farki yoktu.
    #4121990 (boreas, 22.10.2008 00:53)
  2. bu sene takımdaki en iyi performans sergileyenlerden biridir. kim iyi ki bu sezon? en azından takım için bir şeyler yaptığını hissettiriyor ama yine de yaranamıyor kimseye ne yazık ki...
    hee, büyük hedefleri olan bir takım için yeterli midir? elbette değildir. ancak şu anki manzara baz alınırsa da haksızlık edilmemesi gereken bir oyuncudur.
    #4122003 (grand ekinoks, 22.10.2008 00:55)
  3. 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal macinda top bizdeyken oyununu çok beğendiğim, top rakipteyken ise hiçbir şey yapmayan oyuncudur. fiziği çok yetersiz, diaby ile ikili mücadeleleri çok ilginç görüntülerdi. oyundan çıkarken ıslıklanması gerçekten anlamsız zaten takım halinde kötüydü fenerbahçe. o çıktıktan sonra iyi giden pas trafiği de bozulmuştur. şu an çizdiği görüntüyle tam bir +2 oyuncusu claudio. takımdan gitmesini istemem.
    #4122047 (uieat, 22.10.2008 01:06)
  4. (bkz: #4005894)
    #4122072 (moonlight sonata, 22.10.2008 01:11)
  5. 5 kasım çarşamba günü oynanacak olan arsenal fenerbahçe maçında orta alanda oyun kurucu görevini üstlenecek oyuncudur. **

(bkz: allahım sana geliyorum) *
    #4180666 (mymind, 03.11.2008 17:30)
  6. efendim kendisi miyoptur. bu yüzden kısa paslarla sonuca gitmektedir.
    #4206719 (grand ekinoks, 09.11.2008 15:10)
  7. (bkz: düz topçu)
    #4206729 (zeki yaratik, 09.11.2008 15:13)
  8. çok sevdiği bi abisinin hediye ettiği ayakkabılarını eskitmemek için topa hızlı vurmayan kadirşinas bi topçudur. bu yüzden uzun paslarla oynamaz.
    #4206736 (mykalkan, 09.11.2008 15:14)
  9. bu akşamki maçta hiçbir şey beklemediğimiz boşbeleş topçu.
    #4206773 (yazaman, 09.11.2008 15:23)
  10. aslında görev adamıdır,yalnız fenerbahçeli'lerin beklentisi büyük olunca hayal kırıklığı olmuştur.aziz yıldırım'ın fenerli'lere malesef abartarak sunduğu oyunculardan sadece birisidir.
    #4206788 (edit akbayram, 09.11.2008 15:27)
  11. orta saha çizgisinin oralarda topla buluştuğu zaman, bir sağa; gökhan'a, bir sola; uğur'a bakıp ''uff bunlar çok uzakta riske girmeyeyim'' diyerek topu gerideki lugano'ya ya da edu'ya veren, başarısız ancak iyiniyetli oluşu yüzünden ve biraz da acıma duygusu ile karışık bir sempati uyandıran ve muhtemelen devre arası yollarımızı ayıracağımız aktör aman pardon futbolcu.
    #4211731 (shalamar, 10.11.2008 17:12)
/ 9
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

claudio maldonado başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. claudio maldonado ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu claudio maldonado nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about claudio maldonado. Copyright of the articles are belong to their authors.

» exitus acta probat » mithatpasa stadi » duve » kumas pantolon icine ic camasir giymeyen erkek » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » turkiye cep telefonu tarihi » gecici plaka » turk bayragindaki hilal » mesut yar la uyan turkiye » bbg evinde sevismek » baris atay mengulluoglu » fm 2008 deki yetenekler » yamaç boyu paraşüt ödülü » against animal testing » zavalli cocuk » nukleer baslikli kiz ve yedi scout fuzesi » basketbol » cernobil faciasi » note verbale » topu topu 7 nota var kac ayri beste yapilabilir ki » facebook boku » american psycho » olasi fotomac mansetleri » bos bkz lari seytanin doldurma ihtimali » duygusal ergen » selenicereus grandiflorus » radyo uludag » cabuk makarna » erman toroglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ici gosteren beyaz dar yazlik pantolonlu turbanli » eskiya » patricia teyze » kizilordu korosu » welcome to the jungle » bir seviyorum bir sevmiyorum » coen kardesler » uluslararasi isletmecilik » babaanne ile diyaloglar » nuffink