claire bennet 

kapat
  1. heroes adlı dizide ki amigo kız. ayrıca kendisi dizide çok önemli bir konuma sahiptir.
    (salca, 16.11.2006 01:40)
  2. hayden panettiere'nin canlandırdığı heroes karakteri. hızlı doku yenileme yetisi vardır. bu hatunu otopsi yapıyorlarda bir bok olmamış gibi kalkıyor böylede manyaktır kendisi ancak çok güzeldir orası ayrı. kendisine çoktan 1 kutu bursa kestane şekeri yapıp yolladım bakalım haftaya gidiyoruz annemle.

ayrıca dizide " amigo kızı kurtar, dünyayı kurtar" cümlesinin ana hedefi durumundadır.
    (Overload, 02.03.2007 05:30 ~ 09.01.2008 21:33)
  3. tarz olarak wolverine i andırır. bu kardeşimiz göğüs kafesi açıkken bi,le bir mont edası ile onu kapatıp kendisini yenileyebilir. yanmaz, parçalanmaz, bölünmez.

evet her gördüğümde yumuşak ve güçsüz wolverine i hatırlıyorum.
    (micro cuts, 10.03.2007 12:41)
  4. (bkz: cheerleader)
    (muhasebeye giris, 07.06.2007 00:00)
  5. izleyicilere onbeş yaşında olduğu yutturulmaya çalışılan kız çocuğu.
    evlatlıktır. üstüne üstlük kime güveneceğini bilememektedir.
    aslında amcası olan peter ile arasında birşeyler dönmesi umudundayım..
    (vera, 29.06.2007 19:08)
  6. 89 doğumlu 1.55 boylarında *hayden panettiere isimli oyuncunun canlandığı heroes karakteri.
    (eurasia, 24.07.2007 23:37)
  7. Erkek arkadasinin tecavuzune ugradiginda "ulan acaba simdi kolunu bacagini tamir edebiliyorsa, bekaretini de tamir edebilir mi" diye dusundugum, sonra "iyiymis yahu" diye dusunmeye devam edince kendimden nefret etmeme sebep olan heroes karakteri.
    (haymatlos, 28.12.2007 14:04 ~ 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » faruken bayraktare » star wars clone wars » anam anam diyim ben sana » fatih urek » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » marmara gold » ucaktan dusen sahsin ruh hali » sarki » concierto de aranjuez » yalinayak basi kabak » chrome » foma » koltuk alti killi olan kizlar » oyundayim » yorum farki » probis » aramis » hande ataizi » kutsal degerlere hakaret » igde kokulum » tufek bakimi » kim kardashian » babalarin western film izleme sevdasi » ask oldurur » ardanuc un tarihi eserleri » cocuk istismari » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa