cizilmis 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. teknik resimle cizilmis kiz
  2. yasam bosluga cizilmis bir resimdir
  3. uzerine g string cizilmis beyaz don
  4. cizilmis cd leri onarma yontemleri
  5. maktulun tebesirle cizilmis yerdeki konumu

© 2008 - uludağ sözlük

cizilmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cizilmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cizilmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gocebe yazar » system error » vinterland » kugulu park » onur kaya » ieva s polka » yarim » selim bolukbasi » anozognozi » transvestic autogynephilia » pijamayla hirsiz kovalamak » moderasyonla konustum haberler iyi » big chefs » limanla kavgali isyankar kaptan » astroloji haritasina bakarak asik olan tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vakit tamam » eksi sozluk te basligi var » bilinc » sarah palin » muz kokulu sampuan » harold shipman » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » ergenekonu tersten dusunmek » online » imge kitabevi » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » thug life nigga » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » ikiyuzlu ateist